MRFec 3501 Performance Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 327 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Ngarkesa 05l PET 207
Ngarkesa 033l kanaçe 414
Klasa e efiçencës së energjisë C

Trupi

Trupi

Individual dhe i fortë: Projektoni formën e trupit pikërisht sipas dëshirave tuaja. Ai është i fortë, rezistent ndaj goditjeve dhe i lehtë për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Në sajë të menteshës së ndryshueshme të derës ju mund ta mbushni ose ta zbrazni fare lehtë pajisjen tuaj në çdo vend.

Doreza e futur

Doreza e futur

Manovrim i lehtë – Me dorezën e futur të vendosur në anë të derës, ju mund ta hapni dhe ta mbyllni sërish derën në mënyrë komode. Asgjë nuk zgjatet jashtë ku mund të ngecni. Një avantazh i mirëfilltë, veçanërisht në hapësirat e ngushta.

Guarnicioni që mund të ndërrohet

Guarnicioni që mund të ndërrohet

Kurseni kohë dhe para. Guarnicionet e dyerve me kapje mund t'i ndërroni vetë shpejt dhe fare lehtë. Pothuajse pa asnjë vegël pune ose pa lënë takim me teknikun.

Dera me vetëmbyllje

Dera me vetëmbyllje

Një derë e pajisjes që lehtëson proceset e punës suaj dhe që mbyllet vetë nga një kënd hapjeje prej 90°, në mënyrë që frigoriferi ftohës ose ngrirës të mos qëndrojë hapur pa dashje. Në këtë mënyrë temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme dhe cilësia e produkteve në ruajtje mbetet e pandryshuar. Mbi 90° dera qëndron e hapur dhe ju mund ta mbushni ose ta zbrazni pajisjen në mënyrë komode.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Pastrimi i thjeshtë dhe i shpejtë

Pastrimi i thjeshtë dhe i shpejtë

Kjo ju sjell në humor – edhe pas festës! Dëshironi të pastroni pajisjen pas një aktiviteti dhe ta ruani përsëri deri në festën tjetër? Falë pjesës së brendshme të papërshkueshme nga uji me ventilator të mbrojtur nga uji i spërkatur, ju mund ta pastroni pajisjen në mënyrë të rehatshme dhe të shpejtë me një zorrë dhe të fshini mirë të gjitha anët. Pastaj thani pjesën e brendshme me një pecetë dhe pajisja është gati për në magazinë.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382232590
Series Performance
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 367 kWh/a
Klasa e klimës CC3
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 5
Temperatura maksimale e mjedisit 40 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 75 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Vlera e lidhjes 2,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +9 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me rregullim të lartësisë 4
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 45 kg
Ngarkesa 05l PET 207
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 414
Veshja 0,33l kanaçe 7
Ndriçimi i brendshëm
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Çelik
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Brava
Doreza Dorezë e futur
Hapësira e brendshme rezistente ndaj ujit të spërkatur
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Skara e bazamentit
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 327 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 250 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 1.720,0 / 615,0 / 725,0 mm
Pesha (pa paketimin) 57,00 kg
Pesha (me paketimin) 62,00 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.