MRFvc 5511 Performance

Vëllimi bruto 569 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 74,7 / 76,9 cm

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382232538
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 536,44 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 50 dB
Vëllimi bruto 569 l
Agjenti ftohës R 600a
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 2,0 A
Klasa e temperaturës * K4
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 432 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
Pesha (me paketimin) 97 kg
Pesha (pa paketimin) 92,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +9 °C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me rregullim të lartësisë 4
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Kapaciteti mbajtës rafti mbajtës 60 kg
Skara e bazamentit
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED në tavan
Doreza Griffmulde
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Me klasën e temperaturës përshkruhet se brenda cilëve kufij të temperaturës normale gjendet paketa e matjes.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.