MRFvg 3511 Perfection Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 347 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
Agjenti ftohës R 600a
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Ngarkesa 05l PET 207
Ngarkesa 033l kanaçe 414
Klasa e efiçencës së energjisë C

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Brava elektronike me telekomandim

Brava elektronike me telekomandim

Siguri që nga distanca: Komandoni bravën elektronike të derës nëpërmjet telekomandimit. Ju mund ta hapni pajisjen që nga kasa dhe ta mbyllni atë sërish. Kjo vlen edhe për disa pajisje njëkohësisht, kështu që ju kurseni kohë gjatë hapjes ose gjatë mbylljes së dyqanit. Sigurisht që çdo derë mund hapni edhe direkt në pajisje.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382232354
Klasifikimi Perfection
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 501 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K2
Sicherheitsklasse 5
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K2
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Vlera e lidhjes 2,0 A
Metoda e matjes Konsumi i Energjisë EN 16902
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Ftohja e vëllimit bruto 347 l
Ftohja e volumit neto 250 l
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave -2 °C deri në +15 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me rregullim të lartësisë 4
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 45 kg
Ngarkesa 05l PET 207
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 414
Veshja 0,33l kanaçe 7
Ndriçimi i brendshëm Kolonë dritash LED në të dyja anët
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Derë me xham izolues
Ngjyra dera E zezë
Brava elektronike, me telekomandim
Doreza Dorezë e futur
Hapësira e brendshme rezistente ndaj ujit të spërkatur
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë argjend
Skara e bazamentit
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm bruto 347 l
Vëllimi total neto 250 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 1.720,0 / 615,0 / 725,0 mm
Pesha (pa paketimin) 77 kg
Pesha (me paketimin) 82,00 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.