MRFvg 4001 Perfection Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm 377 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Ngarkesa 05l PET 253
Ngarkesa 033l kanaçe 506
Klasa e efiçencës së energjisë C

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382239636
Series Perfection
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 377 l
vëllimi neto total 286 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 286 l
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 374 kWh/a
Klasa e klimës CC3
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 5
Temperatura maksimale e mjedisit 40 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 75 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Vlera e lidhjes 2,0 A
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 286 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I jashtëm dixhital
Alarmi i derës Ftohja i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
Sistemi i menaxhimit të energjisë (EMS) i rregullueshëm në pajisje dhe i dukshëm nëpërmjet SmartMonitoring
Brava elektronike e derës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarm i derës Ngrirja
AlarmLightAmplifier
SuperCool
SuperFrost
Bllokimi i ekranit E rregullueshme në pajisje
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave -2 °C deri në +15 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 45 kg
Ngarkesa 05l PET 253
Veshja 0,5l PET 7
Ngarkesa 033l kanaçe 506
Veshja 0,33l kanaçe 7
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED në tavan
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera/kapaku Çelik
Ngjyra dera E zezë
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Brava elektronike, me telekomandim
Doreza Dorezë e futur
Hapësira e brendshme rezistente ndaj ujit të spërkatur
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbët me regjistrim 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë argjend
Skara e bazamentit
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm 377 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 1.920,0 / 615,0 / 725,0 mm
Pesha (pa paketimin) 64 kg
Pesha (me paketimin) 69 kg
Rrotat Ø 80 mm

Rrotat Ø 80 mm

Nr. i artikullit 908692600

Rrotat e fuqishme lehtësojnë transportin dhe lejojnë pastrimin e shpejtë edhe nën pajisje. Në përmbajtjen e paketimit përfshihen në total katër rrota, duke përfshirë aksesorët për montimin e tyre. Dy nga rrotat kanë gjithashtu nga një fren qëndrimi.

Hekuri mbrojtës

Hekuri mbrojtës

Nr. i artikullit 779050500

Me hekurin e fortë ju mund ta transportoni pajisjen në mënyrë të sigurt. Ai mbron më së miri edhe serpentinën në pjesën e pasme të pajisjes, edhe pjesën e poshtme të pajisjes nga goditjet. Materiali: Çelik, i galvanizuar

Rrotat për hekurat mbrojtës

Rrotat për hekurat mbrojtës

Nr. i artikullit 779076100

Për të lehtësuar transportin e pajisjeve, direkt në pjesën e poshtme të hekurit mbrojtës mund të montohen dy rrota të forta. Rrotat përshtaten me të gjithë hekurat mbrojtës që disponohen.

Skara mbajtëse e veshur me plastikë, e zezë

Skara mbajtëse e veshur me plastikë, e zezë

Nr. i artikullit 711323500

Skarat mbajtëse janë të veshura me material rezistent ndaj fërkimit dhe mund të mbajnë deri në 45 kg. Ato janë me rregullim në lartësi dhe kështu që mundësojnë një shfrytëzim fleksibël të hapësirës së brendshme. Në sajë të modelit me rrjetë të dendur, shishet dhe kolitë qëndrojnë të sigurta. Materiali: Çelik, i veshur me pudër mbrojtëse të zezë.

Skara e bazamentit e veshur me plastikë, e zezë

Skara e bazamentit e veshur me plastikë, e zezë

Nr. i artikullit 711323900

Me skarën e fortë të bazamentit ju mund të shfrytëzoni në mënyrë optimale edhe bazamentin e pajisjeve. Skara është e veshur me material rezistent ndaj fërkimit dhe mbron dollapin e brendshëm nga gërvishtjet dhe dëmtimet e tjera. Produktet e rënda, si kutitë e pijeve ose fuçitë, mund të vendosen në ruajtje në mënyrë ideale në këtë hapësirë. Materiali: Çelik, i veshur me pudër mbrojtëse të zezë.

Skara mbajtëse e veshur me plastikë, e bardhë

Skara mbajtëse e veshur me plastikë, e bardhë

Nr. i artikullit 711330800

Skarat mbajtëse janë të veshura me material rezistent ndaj fërkimit dhe mund të mbajnë deri në 45 kg. Ato janë me rregullim në lartësi dhe kështu që mundësojnë një shfrytëzim fleksibël të hapësirës së brendshme. Në sajë të modelit me rrjetë të dendur, shishet dhe kolitë qëndrojnë të sigurta. Materiali: Çelik, i veshur me pudër mbrojtëse të bardhë.

Skara e bazamentit e veshur me plastikë, e bardhë

Skara e bazamentit e veshur me plastikë, e bardhë

Nr. i artikullit 711331200

Me skarën e fortë të bazamentit ju mund të shfrytëzoni në mënyrë optimale edhe bazamentin e pajisjeve. Skara është e veshur me material rezistent ndaj fërkimit dhe mbron dollapin e brendshëm nga gërvishtjet dhe dëmtimet e tjera. Produktet e rënda, si kutitë e pijeve ose fuçitë, mund të vendosen në ruajtje në mënyrë ideale në këtë hapësirë. Materiali: Çelik, i veshur me pudër mbrojtëse të bardhë.

Rafti prej druri

Rafti prej druri

Nr. i artikullit 711400001

Mbi raftin e fortë prej druri me gurë vullkanikë ju vendosni në ruajtje shishet në mënyrë optimale dhe të sigurt. Ai i jep hapësirës së brendshme një karakter të cilësisë së lartë, kujdeset për pamjen e qartë dhe mundëson akses komod në produktet e vendosura në ruajtje.

ecovadis 2021

ecovadis 2021

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.