MRHsc 2852 Frigorifer banak ftohës

Vëllimi i përgjithshëm bruto 296 l
Grupi i produkteve Frigorifer banak ftohës
Agjenti ftohës R 290
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 104,5 / 68 cm
Klasa e efiçencës së energjisë A

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Grupi i produkteve Frigorifer banak ftohës
GTIN 9550000028579
Klasifikimi
Klasa e efiçencës së energjisë A
Konsumi i energjisë çdo vit 134 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 4
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Vlera e lidhjes 1,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 104,5 / 68 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I brendshëm analog
Ftohja e vëllimit bruto 296 l
Ftohja e volumit neto 252 l
Sistemi i ftohjes Statik
Agjenti ftohës R 290
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +15 °C
Procesi i shkrirjes Manual
Ndriçimi i brendshëm
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Kapak rrëshqitës alumini
Brava e plotësueshme me mekanike
Gjatësia e kabllos së lidhjes 3.000 mm
Ngjyra korniza e mbulimit Gri
Materiali hapësira e brendshme Alumin
Materiali këmbët me regjistrim
Vëllimi i përgjithshëm bruto 296 l
Vëllimi total neto 252 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 854,0 / 1.054,0 / 683,0 mm
Pesha (pa paketimin) 48,10 kg
Pesha (me paketimin) 55,60 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.