EFL 3056 Frigorifer ngrirës banak

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 104,5 / 71 cm

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

FrostProtect

FrostProtect

Freski e besueshme, aty ku keni nevojë: Falë FrostProtect të gjitha pajisjet ngrirëse Liebherr kanë një përshtatje të veçantë për temperatura të ulëta dhe janë të përdorshme në temperatura mjedisi nga -15°C deri +43°C.

Mbyllje me cilësi të lartë

Mbyllje me cilësi të lartë

Fleksibiliteti i vulës së derës siguron një mbyllje uniforme të pajisjes. Kështu, ftohja nuk zbutet, gjë që kontribuon në efiçencën e mirë të energjisë të pajisjeve. Guarnicioni i prodhuar nga materiale jashtëzakonisht rezistente është i qëndrueshëm, pasi është i pandjeshëm ndaj luhatjeve të temperaturës. Për shkak të mundësisë së mirë të pastrimit, ai është gjithashtu shumë higjienik.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9550000035447
Vëllimi 266 l
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 222 kWh/a
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 266 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit -15°C bis +43°C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Niveli i zhurmës 33 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 104,5 / 71 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 75 kg
Pesha (pa paketimin) 68 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave -14 °C bis -24 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm analog
Vëllimi 266 l
Koha e ruajtjes në rast defekti 38 h
Materiali dera/kapaku Inoks
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Brava mekanike
Materiali hapësira e brendshme Çelik i para-pulverizuar
Lloji i rrotave Rrota drejtuese
Kullimi i ujit të shkrirjes
Doreza Dorezë e futur
Materiali këmbët me regjistrim

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.