Fv 913 Frigorifer ngrirës për bare me ftohje dinamike

Totali i vëllimit bruto 93 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 49,7 / 55,2 cm

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Teknologjia NoFrost

Teknologjia NoFrost

Jo më shkrirje: Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për bare me ftohje dinamike
GTIN 9550000033603
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 1.007 kWh/a
Klasa e temperaturës L1
Vëllimi bruto total 93 l
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 66 l
Totali i vëllimit bruto 93 l
Frigorifer me volum bruto 93 l
Frigorifer me volum neto 66 l
vëllimi neto total 66 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Dinamik
Klasa e klimës 4
Sicherheitsklasse 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 30 kg
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 49,7 / 55,2 cm
Izolimi 60 mm
Pesha (me paketimin) 48,9 kg
Pesha (pa paketimin) 46,4 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -25 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Argjend
Brava mekanike
Mentesha e derës E ndryshueshme majtas ose e ndryshueshme djathtas
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Lloji i rrotave
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë e futur
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.