SUFsg 5001 MediLine me ftohës me ajër Frigorifer me temperaturë ultra të ulët për laboratorë

Totali i vëllimit bruto 491 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 196,6 / 92 / 108,2 cm
Zona për temperaturën e rregullueshme -40 °C deri në -86 °C
Numri maksimal i sirtarëve 352
Koha e ftohjes 360 min
Koha e ngrohjes 230 min
Vëllimi bruto total 491 l

SmartMonitoring që instalohet më vonë

SmartMonitoring që instalohet më vonë

SmartMonitoring i firmës Liebherr ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për dokumentimin dhe mbikëqyrjen e të dhënave të matjes dhe funksionimit, mesazhet e alarmit dhe gjendjet e pajisjeve. Për të lidhur në këtë pajisje SmartCoolingHub që nevojitet për këtë qëllim, juve ju duhet konverteri i ndërfaqes RS 485, i cili shitet më vete.

Funksioni Alarm-Testues

Funksioni Alarm-Testues

Me këtë test, mund të kontrollohet funksionaliteti i pajisjes së brendshme dhe çdo pajisje alarmi të lidhur me jashtë. Ftohja e pajisjes nuk do të ndërpritet gjatë këtij testimi.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Të gjitha frigoriferët ftohës dhe ngrirës për laboratorë janë testuar në objektet moderne të zhvillimit të Liebherr sipas metodës së provës EN 60068-3 për matjen e stabilitetit të temperaturës. Temperatura matet në nëntë pika të ndryshme brenda pajisjes.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Konsumi i energjisë çdo vit 2.884 kWh/a
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 477 l
Totali i vëllimit bruto 491 l
Frigorifer me volum bruto 491 l
Frigorifer me volum neto 477 l
vëllimi neto total 477 l
Agjenti ftohës R 290
Klasa e klimës 4
Sicherheitsklasse 4
Tensioni 230 V ~
Temperatura e ambientit +16 °C deri në 32 °C
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 7,0 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 50 kg
Vëllimi bruto total 491 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 196,6 / 92 / 108,2 cm
Izolimi 103-180 mm
Pesha (me paketimin) 308,00 kg
Pesha (pa paketimin) 254,00 kg
Zona për temperaturën e rregullueshme -40 °C deri në -86 °C
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Alarmi i shkëputjes së rrjetit Direkt në shkëputje të rrjetit për 72 orë
Koha e ftohjes 360 min
Koha e ngrohjes 230 min
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava mekanike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Inoks
Lloji i rrotave Rrota drejtuese me fren ndalimi përpara, rrota fikse prapa
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen
Raft alumini 5x4

Raft alumini 5x4

Nr. i artikullit 779000300

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft alumini për krio kuti 5x4 50 mm.

Raft alumini 6x4

Raft alumini 6x4

Nr. i artikullit 779001400

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft alumini për krio kuti 6x4 50 mm.

Raft alumini 5x4 me kuti

Raft alumini 5x4 me kuti

Nr. i artikullit 779001500

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft alumini për krio kuti 5x4 50 mm. Përfshin edhe 20 krio kuti me ndarje 9x9.

Raft alumini 6x4 me kuti

Raft alumini 6x4 me kuti

Nr. i artikullit 779002500

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft alumini për krio kuti 6x4 50 mm. Përfshin edhe 24 krio kuti me ndarje 9x9.

Raft inoksi 5x4

Raft inoksi 5x4

Nr. i artikullit 779002700

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft inoksi për krio kuti 5x4 50 mm.

Raft inoksi 6x4

Raft inoksi 6x4

Nr. i artikullit 779002800

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft inoksi për krio kuti 6x4 50 mm.

Raft inoksi 5x4 me kuti

Raft inoksi 5x4 me kuti

Nr. i artikullit 779002900

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft inoksi për krio kuti 5x4 50 mm. Përfshin edhe 20 krio kuti me ndarje 9x9.

Raft inoksi 6x4 me kuti

Raft inoksi 6x4 me kuti

Nr. i artikullit 779003000

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft inoksi për krio kuti 6x4 50 mm. Përfshin 24 krio kuti me ndarje 9x9.

Raft me sirtar inoksi 5x4

Raft me sirtar inoksi 5x4

Nr. i artikullit 779003100

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft me sirtar inoksi për krio kuti 5x4 50 mm.

Raft me sirtar inoksi 6x4

Raft me sirtar inoksi 6x4

Nr. i artikullit 779003200

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft me sirtar inoksi për krio kuti 6x4 50 mm.

Raft me sirtar inoksi 5x4 me kuti

Raft me sirtar inoksi 5x4 me kuti

Nr. i artikullit 779003300

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: Raft me sirtar inoksi për krio kuti 5x4 50 mm. Përfshin edhe 20 krio kuti me ndarje 9x9.

Raft me sirtar inoksi 6x4 me kuti

Raft me sirtar inoksi 6x4 me kuti

Nr. i artikullit 779003600

Sistem ruajtjeje komod dhe rezistent ndaj temperaturave për ruajtjen e provëzave në mënyrë të dukshme: raft me sirtar inoksi për krio kuti 6x4 50 mm. Përfshin edhe 20 krio kuti me ndarje 9x9.

Seti i Kryoboxen

Seti i Kryoboxen

Nr. i artikullit 779003800

Seti ka 36 Kryoboxen rezistente dhe të qëndrueshme ndaj temperaturës, prej kartoni hidroizolues, me një rrjetë fikse 9x9, për ruajtjen e sigurt dhe transportin e mostrave me vlerë.

Dalje analoge 4-20 mA

Dalje analoge 4-20 mA

Nr. i artikullit 779004200

Ndërfaqja 4-20 mA e nxjerr temperaturën e brendshme si një variabël të rrymës, në mënyrë që të lidhni, për shembull, një sistem të pavarur për regjistrimin ose kontrollin e temperaturës së ruajtjes.

Rafti prej inoksi për SUFsg 5001

Rafti prej inoksi për SUFsg 5001

Nr. i artikullit 779004900

Me raftet e forta prej inoksi, hapësirën e brendshme mund ta ndani në mënyrë individuale. Rafti pastrohet lehtë dhe mundëson kështu higjienë optimale. Kapaciteti mbajtës maksimal është 50 kilogram. Kompleti i nevojshëm i montimit përfshihet në përmbajtjen e paketimit.

Kapaku mbulues i çelësit kryesor me kyçje

Kapaku mbulues i çelësit kryesor me kyçje

Nr. i artikullit 779005100

Kapaku mbulues me kyçje parandalon që çelësi kryesor të mos fiket pa dashje apo në mënyrë të qëllimshme. Në përmbajtjen e paketimit përfshihen: Brava, çelësi dhe kapaku mbulues.

Dyert e brendshme prej inoksi me shkumë për SUFsg 5001

Dyert e brendshme prej inoksi me shkumë për SUFsg 5001

Nr. i artikullit 779007000

Dyert e brendshme të mbushura me shkumë me guarnicion të integruar mundësojnë izolim optimal, kështu që ftohtësia nuk del fare jashtë. Në këtë mënyrë ato përmirësojnë stabilitetin e temperaturës, në veçanti gjatë hapjeve të shpeshta të derës, në mënyrë që produktet të ruhen sa më mirë të jetë e mundur. Përmbajtja e paketimit përfshin 2 copë.

ecovadis 2021

ecovadis 2021

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.