SUFsg 7001 MediLine

Vëllimi bruto total 728 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 196,6 / 120,4 / 108,2 cm
Zona për temperaturën e rregullueshme -40 °C deri në -86 °C
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Numri maksimal i sirtarëve 528
Koha e ftohjes 450 min
Koha e ngrohjes 250 min

Funksioni Alarm-Testues

Funksioni Alarm-Testues

Me këtë test, mund të kontrollohet funksionaliteti i pajisjes së brendshme dhe çdo pajisje alarmi të lidhur me jashtë. Ftohja e pajisjes nuk do të ndërpritet gjatë këtij testimi.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Të gjitha frigoriferët ftohës dhe ngrirës për laboratorë janë testuar në objektet moderne të zhvillimit të Liebherr sipas metodës së provës EN 60068-3 për matjen e stabilitetit të temperaturës. Temperatura matet në nëntë pika të ndryshme brenda pajisjes.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Konsumi i energjisë çdo vit 2.957,00 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 47 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 700 l
Vëllimi bruto total 728 l
Agjenti ftohës R 290
Tensioni 230 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 7,0 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 50 kg
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 196,6 / 120,4 / 108,2 cm
Izolimi 103-180 mm
Pesha (me paketimin) 361,00 kg
Pesha (pa paketimin) 313,00 kg
Zona për temperaturën e rregullueshme -40 °C deri në -86 °C
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Alarmi i shkëputjes së rrjetit Direkt në shkëputje të rrjetit për 72 orë
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Koha e ftohjes 450 min
Koha e ngrohjes 250 min
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava Ekzistuese
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Inoks
Lloji i rrotave Rrota drejtuese me fren ndalimi përpara, rrota fikse prapa
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.