SUFsg 7001 MediLine me ftohës me ujë Frigorifer me temperaturë ultra të ulët për laboratorë

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 196,6 / 120,4 / 108,2 cm
Zona për temperaturën e rregullueshme -40 °C deri në -86 °C
Numri maksimal i sirtarëve 528
Koha e ftohjes 450 min
Koha e ngrohjes 250 min

SmartMonitoring që instalohet më vonë

SmartMonitoring që instalohet më vonë

SmartMonitoring i firmës Liebherr ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për dokumentimin dhe mbikëqyrjen e të dhënave të matjes dhe funksionimit, mesazhet e alarmit dhe gjendjet e pajisjeve. Për të lidhur në këtë pajisje SmartCoolingHub që nevojitet për këtë qëllim, juve ju duhet konverteri i ndërfaqes RS 485, i cili shitet më vete.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Të gjitha frigoriferët ftohës dhe ngrirës për laboratorë janë testuar në objektet moderne të zhvillimit të Liebherr sipas metodës së provës EN 60068-3 për matjen e stabilitetit të temperaturës. Temperatura matet në nëntë pika të ndryshme brenda pajisjes.

Konsumi i energjisë çdo vit 2.957 kWh/a
Agjenti ftohës R 290
Tensioni 230 V ~
Temperatura e ambientit +16 °C deri në 32 °C
Frekuenca 50 Hz
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 50 kg
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 196,6 / 120,4 / 108,2 cm
Pesha (me paketimin) 361,00 kg
Pesha (pa paketimin) 313,00 kg
SmartMonitoring-fähig Ja
min./max. Temperaturaufzeichnung Nein
Datenlogger integriert, USB-Schnittstelle
Zona për temperaturën e rregullueshme -40 °C deri në -86 °C
Përdorimi Butona
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Alarmi i shkëputjes së rrjetit Direkt në shkëputje të rrjetit për 72 orë
Luhatja maksimale 4,8 °C
Ngrirja e vëllimit bruto 728 l
Ngrirja e volumit neto 700 l
Koha e ftohjes 450 min
Koha e ngrohjes 250 min
Dera që mbyllet vetë
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Ndërrimi i menteshës së derës E pamundur
Guarnicioni i derës I ndryshueshëm
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë — mm
Rrotat
Lloji i rrotave Rrota drejtuese me fren ndalimi përpara, rrota fikse prapa
Brava mekanike
max. Höhe des Aufstellungsortes 2.000 m über N.N.
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.800 mm
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali hapësira e brendshme Inoks
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen
Vëllimi i përgjithshëm bruto 728 l
Vëllimi total neto 700 l

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.