LKPv 1423 MediLine

Vëllimi bruto total 1.397 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 216,0 / 143,0 / 83,0 cm
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes 0 °C deri në +16 °C

Karakteristikat

Funksioni Alarm-Testues

Funksioni Alarm-Testues

Me këtë test, mund të kontrollohet funksionaliteti i pajisjes së brendshme dhe çdo pajisje alarmi të lidhur me jashtë. Ftohja e pajisjes nuk do të ndërpritet gjatë këtij testimi.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Komponentët e ftohjes janë të sigurt dhe lehtësisht të arritshëm të integruar në zonën e tavanit. Për qëllime pastrimi ose për shërbim, paneli i dhomës së kompresorit mund të lëvizet pak lart, duke siguruar qasje shumë të mirë. Për shembull, filtri në kondensator, i cili është i pozicionuar prapa panelit të dhomës së motorit, mund të pastrohet lehtësisht pa pasur nevojë të lëvizë njësinë.

Ndriçim i brendshëm me LED

Ndriçim i brendshëm me LED

Të gjithë frigoriferët për laboratorë me dyer xhami kanë ndriçim me LED që ndizet më vete. Si rezultat, ndriçimi i brendshëm është i shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe lejon qasje të shpejtë dhe të synuar në produktet e ruajtura.

Ndëfaqja seriale magjistrale

Ndëfaqja seriale magjistrale

Duke përdorur ndërfaqen e serisë, pajisjet mund të lidhen me një sistem monitorimi të jashtëm. Në rast se një sistem monitorimi për t'u lidhur me anë të ndërfaqes nuk është tashmë i disponueshëm, një komplet plotësues i konvertimit të ndërfaqes disponohet si aksesor opsionale, i cili mund të përdoret për t'u lidhur me një kompjuter ose laptop. Me ndihmën e ndërfaqes magjistrale mund të lidhen deri në 20 pajisje në seri dhe në rrjet me njëri-tjetrin. Temperatura dhe alarmi mund të dokumentohen dhe arkivohen nëpërmjet programit të monitorimit të temperaturës Liebherr.

SwingLine

SwingLine

Dizajni elegant SwingLine me skajet laterale të dritës i bën këto pajisje zgjedhjen e parë për kërkesat më të larta të dizajnit. Konstruksioni i harkuar në mënyrë elegante i bën pajisjet Liebherr element tërheqës vizual në një mjedis profesional. Dyert SwingLine janë ergonomike, të lehta për t'u hapur dhe të lehta për t'u pastruar, me një profil të trajtuar të integruar në të gjithë lartësinë e derës.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Të gjitha frigoriferët ftohës dhe ngrirës për laboratorë janë testuar në objektet moderne të zhvillimit të Liebherr sipas metodës së provës EN 60068-3 për matjen e stabilitetit të temperaturës. Temperatura matet në nëntë pika të ndryshme brenda pajisjes.

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për laborator me sistem elektronik "Profi"
GTIN 9005382196830
Konsumi i energjisë çdo vit 820,00 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 58 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 980 l
Ndarja e ftohjes 980 l
Vëllimi bruto total 1.397 l
Ndarja e ftohjes 1.397 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 4,0 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 60 kg
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 216,0 / 143,0 / 83,0 cm
Izolimi 83 - 60 mm
Pesha (me paketimin) 249 kg
Pesha (pa paketimin) 206 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes 0 °C deri në +16 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Alarmi i shkëputjes së rrjetit Direkt në shkëputje të rrjetit për 72 orë
Luhatja maksimale 3,9 °C
Gradienti maksimal 3,8 °C
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar majtas ose djathtas
Materiali hapësira e brendshme Krom-nikel-çelik
Lloji i rrotave Rrota drejtuese me fren ndalimi përpara, rrota drejtuese prapa
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 8
nga të cilat me rregullim të lartësisë 8
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Skarë me veshje plastike
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED që ndizet veçmas
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Doreza Dorezë shirit

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.