LGUex 1500 MediLine

Vëllimi bruto total 139 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82 / 60,1 / 61,8 cm
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Zona për temperaturën e rregullueshme -9 °C deri në -26 °C

Karakteristikat

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për laborator me sistem elektronik "Comfort"
GTIN 9005382237298
Konsumi i energjisë çdo vit 294,00 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 45 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 129 l
Ndarja e ngrirjes 129 l
Vëllimi bruto total 139 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82 / 60,1 / 61,8 cm
Izolimi 55 - 55 mm
Pesha (me paketimin) 45,00 kg
Pesha (pa paketimin) 42,00 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Zona për temperaturën e rregullueshme -9 °C deri në -26 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Alarmi i shkëputjes së rrjetit Në rikthimin e rrjetit
Luhatja maksimale 3,3 °C
Gradienti maksimal 6,6 °C
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Lloji i rrotave
Kullimi i ujit të shkrirjes
Kuti në ndarjen e ngrirjes 3
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ngrirjes 4
Materiali raftet mbajtëse Pllakat e serpentinës
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes 24 kg
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë shufër ergonomike me mekanizëm për hapjen

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.