Ksl 2834 Comfort Frigorifer me qëndrim të pavarur

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 140,2 / 55 / 63 cm
Vëllimi i përgjithshëm 250 l
Klasa e efiçencës së energjisë F

Ndarja e ngrirjes me 4 yje

Ndarja e ngrirjes me 4 yje

Në ndarjen e ngrirjes me 4 yje, ushqimi i freskët mund të ngrihet dhe të ruhet në afat të gjatë. Temperaturat nga -18 °C dhe më të ulëta sigurojnë ruajtjen e vitaminave dhe mineraleve.

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve. Këtu, shishet mund të ruhen duke kursyer hapësirë.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Grupi i produkteve Frigorifer me qëndrim të pavarur
GTIN 4016803067771
Series Pure
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 197 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 21,1 l
Niveli i zhurmës 38 dB
Vlera e lidhjes 0,8 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Numri i zonat e temperaturës 2
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës
Përdorimi Termostat me rrotullim
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes 0 °C deri në +15 °C
Numri i BioFresh-Safes 0
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 3
VarioBox
Numri i VarioBox 0
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve 10 vezë
Rafti i derës Rafte për shishe dhe konserva
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 3,00 kg / 24h
Identifikimi i yjeve 4
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 8,00 h
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi Argjend
Ngjyra dera Argjend
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Doreza për transport Prapa
Rrotat e transportit prapa
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 1.300 mm
Doreza e transportit prapa
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 140,2 / 55 / 63 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.454,0 / 567,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 45,9 kg
Pesha (me paketimin) 49,9 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 250 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 230 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 21 l
Vlera sipas standardit global (GS)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.