OKes 1750 Frigorifer Outdoor

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,8 / 57,7 cm
Klasa e efiçencës së energjisë B

Karakteristikat

Outdoor

Outdoor

Kuzhinat jashtë me frigorifer - qoftë me qëndrim të lirë apo montim të integruar - ofrojnë një komoditet dhe ruajtje të përkryer edhe në ambient jashtë. Në sajë të materialeve rezistente ndaj ndryshkjes dhe dridhjeve, konstruksionit të fortë dhe komponentëve të cilësisë së lartë, frigoriferi për ambient jashtë është zgjedhja ideale për përdorim në ambient të jashtëm. Kontribut për këtë qëllim japin edhe funksioni i fikjes automatike dhe brave e integruar.

Dryni

Dryni

Nëse ftohni vetëm pije për festën tuaj apo nëse dëshironi të lini në marinim copën e butë të mishit: që të dyja duhet të jenë gati për festën. Brava e integruar mbron në mënyrë të sigurt ushqimet e shijshme nga "hajdutët" dhe nga "xhepistët". Sepse ne ia zëmë rrugën kësaj gjëje.

Hapësira e brendshme më fleksibël dhe temperatura e rregullueshme

Hapësira e brendshme më fleksibël dhe temperatura e rregullueshme

Si pijet ashtu edhe ushqimet, si perimet e skarës, salcat ose mishi, ruhen në mënyrën më të mirë të mundshme në Outdoor Cooler: Hapësira e brendshme është e përshtatur në mënyrë fleksibël në lartësinë e ushqimeve nga më të ndryshme, madhësive të shisheve ose enëve. Në varësi të nevojës, temperatura e ftohjes është e rregullueshme ndërmjet +2 °C dhe +14 °C.

Dera prej çeliku inoks

Dera prej çeliku inoks

Dera është bërë prej çeliku inoks me cilësi të lartë, pa ndryshk, në mënyrë që të përballojë kushtet sfiduese në përdorimin e jashtëm. Materiali dhe përpunimi i përkryer garantojnë që ju të keni besim edhe jashtë në cilësinë e zakonshme të Liebherr.

Temperatura maksimale e mjedisit +2 °C deri në +35 °C dhe funksioni i fikjes automatike

Temperatura maksimale e mjedisit +2 °C deri në +35 °C dhe funksioni i fikjes automatike

Megjithatë, zgjasni sezonin e skarës: Sepse Outdoor Cooler ynë nuk ndjehet edhe kur temperaturat e jashtme janë të ulëta. Përkundrazi: Temperaturat e jashtme që zgjasin nga +2 °C deri në +35 °C nuk i bëjnë gjë pajisjes. Nëse temperatura ulet nën +2 °C, pajisja fiket automatikisht.

Ndarja e hapësirës së brendshme fleksibël dhe ergonomike

Ndarja e hapësirës së brendshme fleksibël dhe ergonomike

Ndërkohë që shishet vendosen në ruajtje në pjesën poshtë, dy raftet e derës janë ideale për pako të vogla. Pllaka e xhamit në shinat teleskop mundëson një shikim të mirë të ushqimeve të vendosura në pjesën prapa. Në varësi të madhësisë së tyre, enët vendosen edhe mbi dy pllaka xhami me rregullim të lartësisë. Dhe falë pllakës së xhami të ndarë në pjesë, shishet e mëdha dhe të hapura mbahen mirë në pozicion vertikal.

Doreza

Doreza

Kur bëhet fjalë për pjekjen në skarë, gjithçka që duhet bërë është mbushja. Në sajë të konstruksionit të sajtë fortë, doreza përballon pa problem edhe hapjet e vrullshme të derës. Edhe ndotjet dhe njollat e yndyrës fshihen mjaft shpejt nga sipërfaqja e pandryshkshme dhe e lehtë për t'u pastruar prej inoksi. Pak ujë dhe detergjent enësh dhe doreza do të jetë sërish e pastër.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer për ambient jashtë
GTIN 9005382182796
Vëllimi i përgjithshëm 109 l
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Klasa e efiçencës së energjisë B
Konsumi i energjisë çdo vit 176,66 kWh/a
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,8 / 57,7 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Pesha (pa paketimin) 50,00 kg
Pesha (me paketimin) 54 kg
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2°C bis +14°C
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Pozitë Në hapësirën e brendshme
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
HolidayMode
Ftohja me qarkullim
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Doreza Dorezë inoksi
Modeli nën banak
Pllakë tavolinë e çmontueshme
Mentesha e derës E fiksuar djathtas

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.