OKes 1750 Frigorifer për ambient jashtë

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 81,8 / 59,8 / 57,7 cm

Outdoor

Outdoor

Kuzhinat jashtë me frigorifer - qoftë me qëndrim të lirë apo montim të integruar - ofrojnë një komoditet dhe ruajtje të përkryer edhe në ambient jashtë. Në sajë të materialeve rezistente ndaj ndryshkjes dhe dridhjeve, konstruksionit të fortë dhe komponentëve të cilësisë së lartë, frigoriferi për ambient jashtë është zgjedhja ideale për përdorim në ambient të jashtëm. Kontribut për këtë qëllim japin edhe funksioni i fikjes automatike dhe brave e integruar.

Dryni

Dryni

Nëse ftohni vetëm pije për festën tuaj apo nëse dëshironi të lini në marinim copën e butë të mishit: që të dyja duhet të jenë gati për festën. Brava e integruar mbron në mënyrë të sigurt ushqimet e shijshme nga "hajdutët" dhe nga "xhepistët". Sepse ne ia zëmë rrugën kësaj gjëje.

Hapësira e brendshme më fleksibël dhe temperatura e rregullueshme

Hapësira e brendshme më fleksibël dhe temperatura e rregullueshme

Si pijet ashtu edhe ushqimet, si perimet e skarës, salcat ose mishi, ruhen në mënyrën më të mirë të mundshme në Outdoor Cooler: Hapësira e brendshme është e përshtatur në mënyrë fleksibël në lartësinë e ushqimeve nga më të ndryshme, madhësive të shisheve ose enëve. Në varësi të nevojës, temperatura e ftohjes është e rregullueshme ndërmjet +2 °C dhe +14 °C.

Dera prej çeliku inoks

Dera prej çeliku inoks

Dera është bërë prej çeliku inoks me cilësi të lartë, pa ndryshk, në mënyrë që të përballojë kushtet sfiduese në përdorimin e jashtëm. Materiali dhe përpunimi i përkryer garantojnë që ju të keni besim edhe jashtë në cilësinë e zakonshme të Liebherr.

Ndarja e hapësirës së brendshme fleksibël dhe ergonomike

Ndarja e hapësirës së brendshme fleksibël dhe ergonomike

Ndërkohë që shishet vendosen në ruajtje në pjesën poshtë, dy raftet e derës janë ideale për pako të vogla. Pllaka e xhamit në shinat teleskop mundëson një shikim të mirë të ushqimeve të vendosura në pjesën prapa. Në varësi të madhësisë së tyre, enët vendosen edhe mbi dy pllaka xhami me rregullim të lartësisë. Dhe falë pllakës së xhami të ndarë në pjesë, shishet e mëdha dhe të hapura mbahen mirë në pozicion vertikal.

Doreza

Doreza

Kur bëhet fjalë për pjekjen në skarë, gjithçka që duhet bërë është mbushja. Në sajë të konstruksionit të sajtë fortë, doreza përballon pa problem edhe hapjet e vrullshme të derës. Edhe ndotjet dhe njollat e yndyrës fshihen mjaft shpejt nga sipërfaqja e pandryshkshme dhe e lehtë për t'u pastruar prej inoksi. Pak ujë dhe detergjent enësh dhe doreza do të jetë sërish e pastër.

Grupi i produkteve Frigorifer për ambient jashtë
GTIN 9005382279397
Series
Klasa e efiçencës së energjisë B
Konsumi i energjisë çdo vit 177 kWh/a
Vlera e lidhjes 0,8 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Numri i zonat e temperaturës 1
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
BottleTimer
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C bis +14 °C
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 2
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Anzahl EasyFresh-Safe(s) 0
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Numri i VarioBox 0
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Inoks
Ngjyra trupi Inoks
Ngjyra dera Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Doreza Dorezë inoksi
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.300 mm
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 81,8 / 59,8 / 57,7 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Pesha (pa paketimin) 51 kg
Pesha (me paketimin) 54 kg

Nr. i artikullit 988258000

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988245900

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të saj, mund të ruhen madhësitë e ndryshme të pakove të gjalpit në të. Ajo është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

FlexCube

FlexCube

Nr. i artikullit 988267100

Të ruani në mënyrë të sigurt tubetet e vogla, kupat e hapura të kosit ose vezët e pulës? Me FlexCube nuk është problem: Hapjet e saj me madhësi të ndryshme ofrojnë hapësirë për pjesë të vogla nga më të ndryshmet. Falë përmasave kompakte përshtaten në frigorifer edhe disa FlexCube. FlexCube është e sigurt në pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

Rafti për 3 shishe

Rafti për 3 shishe

Nr. i artikullit 988246600

Për të ruajtur në mënyrë të sigurt dhe duke kursyer hapësirë deri në tre shishe të shtrira, rafti për 3 shishe është gjithashtu një zgjidhje praktike dhe elegante. Nëse rafti i shisheve nuk nevojitet, atëherë ai mund të hiqet lehtë nga pajisja ose mund të vendoset në këmbë duke kursyer hapësirë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.