Rci 1620 Plus Frigorifer tavoline me EasyFresh

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 85 / 60 / 60,7 cm
Vëllimi i përgjithshëm 141 l
Niveli i zhurmës 34 dB

Kasaforta EasyFresh

Kasaforta EasyFresh

Kasaforta EasyFresh garanton freskinë e ushqimeve në shtëpinë tuaj njëlloj sikur sapo t'i kishit blerë në treg. Pavarësisht nëse janë fruta ose perime të pambështjella, garanton mënyrë ruajtjeje optimale për gjithçka. Falë izolimit të mirë, ushqimi bën që lagështia të rritet në mënyrë të shëndetshme. Kjo i mban ushqimet të freskëta për kohë të gjatë.

SuperCool

SuperCool

Doni që frigoriferi të ketë temperaturë optimale, edhe pse sapo keni futur ushqimet që keni blerë në treg të cilat kanë qenë të ngrohta nga dielli? Për këtë shërben SuperCool. Pasi aktivizohet, frigoriferi Liebherr rrit performancën derisa ushqimet e freskëta qëndrojnë po aq të ftohta sa edhe gjërat e tjera. SuperCool më pas fiket automatikisht – pas jo më shumë se 12 orësh.

Drita LED brenda

Drita LED brenda

Ndriçimi anësor LED ndriçon pjesën e brendshme nga anash – duke ju ndihmuar t'i shihni mirë ushqimet. Një veçori tjetër: Dritat LED ndodhen përpara rafteve prej xhami në mënyrë që edhe kur frigoriferi është plot, të jetë i ndriçuar mirë.

TouchControl

TouchControl

Një prekje e lehtë me gisht dhe mund ta vendosni frigoriferin tuaj Liebherr në 3, 5, 7 ose 9°C me TouchControl. Kaq i thjeshtë – dhe efikas, pasi butoni elegant është i integruar në pjesën e brendshme, duke krijuar më shumë hapësirë për ushqimet tuaja të freskëta.

DoorStop

DoorStop

Mbajeni frigoriferin tuaj Liebherr të freskët dhe pa erëra të këqija me DoorStop të tërheqshme. Parandalon erërat e këqija duke e mbajtur derën të hapur kur nuk përdoret. Kurseni kohë dhe energji.

SmartDeviceBox e brendshme

SmartDeviceBox e brendshme

Frigoriferi juaj Liebherr mund të duket bukur në kuzhinë – por nëse doni, ai mund të lidhet edhe me internetin në çdo kohë. SmartDeviceBox e brendshme hap një derë plot me dobi për një Shtëpi Inteligjente. Thjesht lidheni në prizë, ndizeni dhe lidheni frigoriferin Liebherr me rrjetin nëpërmjet Wi-Fi.

Dorezë elegante me mekanizëm të brendshëm hapjeje

Dorezë elegante me mekanizëm të brendshëm hapjeje

Dorezat e forta e të sigurta kanë një pamje elegante, me cilësi premium dhe janë të pajisura me një mekanizëm të brendshëm hapjeje, i cili bën të mundur hapjen praktike dhe pa mundim të derës.

Banak rezistent

Banak rezistent

Kur gatuani, hapësira e banakut nuk mjafton asnjëherë. Për këtë arsye, pajisjet tona poshtë banakut kanë sipërfaqe të fortë dhe rezistente që u reziston gërvishtjeve duke shërbyer kështu si shtesë e banakut tuaj.

Pajisja e përshtatshme e lavastoviljes

Pajisja e përshtatshme e lavastoviljes

Veçoritë në frigoriferin tuaj Liebherr janë praktike në dy mënyra: Nga njëra anë ajo mbështetet në përdorimin e përditshëm, nga ana tjetër ajo pastrohet lehtësisht. A duhet pastruar kutia e gjalpit, FlexSystem ose tasi i kubave të akullit? Vendosini ato në mënyrë komode në lavastovilje. Kështu keni më shumë kohë për gjëra të tjera.

Raft për 3 shishe

Raft për 3 shishe

Tani shishet tuaja qëndrojnë aty ku duhet. Rafti për 3 shishe mban në mënyrë të sigurt tre shishe në frigoriferin tuaj. Rafti i shisheve montohet me lehtësi në çdo raft prej xhami, ndaj është mjaft praktik. Dhe nëse ju duhet hapësirë për arsye të tjera, thjesht hiqeni raftin nga frigoriferi.

Këmbë të rregullueshme

Këmbë të rregullueshme

Dy këmbët e rregullueshme bëjnë të mundur që pajisja të puthitet dhe rregullohet në mënyrë perfekte në ambient, p.sh. edhe kur dyshemeja nuk është e niveluar. Kështu mund të siguroheni që dera e frigoriferit të mbyllet plotësisht, nuk futet ajër i ngrohtë dhe nuk krijohet kondensim. Kjo kursen energji dhe para.

Kyçja e ekranit

Kyçja e ekranit

Një ekran i ndriçuar është magnet për duart e fëmijëve tuaj – frigoriferi juaj Liebherr e di këtë. Për këtë arsye ka një kyç për ekranin. Ai siguron që cilësimet në frigoriferin tuaj të mos ndryshohen padashur. Gjithashtu, sigurisht që mund ta çaktivizoni kyçin e ekranit.

Rafte GlassLine, njëri mund të ndahet

Rafte GlassLine, njëri mund të ndahet

Nëse mbani një kanë ose enë të gjatë në frigorifer, nuk doni që të hiqni një raft të tërë xhami. Atëherë çfarë të bëni? Ngaqë ka rafte xhami të veçanta. Thjesht lëvizeni gjysmën përpara të raftit prej xhami poshtë gjysmës së pasme. Kjo ju jep mundësi të vendosni enë më të gjata përpara dhe përsëri të keni hapësirë të mjaftueshme për ushqimet e tjera.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Alarmi i derës së frigoriferit Liebherr siguron që të mos shpërdoroni energji të panevojshme dhe të prishni ushqimet. Kur dera e frigoriferit lihet hapur për kohë të gjatë, ju lajmëron – me një dritë pulsuese dhe një sinjal paralajmërues. Megjithatë, jeni ju që vendosni se sa konsiderohet "kohë e gjatë". Në varësi të cilësimit, alarmi i derës aktivizohet pas 1, 2 ose 3 minutash.

Rafti i derës

Rafti i derës

Doni një vend të sigurt ruajtjeje për pijet ose ushqimet tuaja? Doni edhe që t'i merrni me lehtësi? Raftet tona në derë jua mundësojnë të dyja. Atyre mund t'u ndryshohet lartësia dhe si rrjedhojë plotësojnë të gjitha kërkesat tuaja. Mbajtësja lëvizshme dhe e heqshme e shisheve është gjithashtu praktike. Kjo i mbash shishet të sigurta gjatë gjithë kohës.

FlexCube

FlexCube

Doni të mbani tubeta të vogla, kupa akulloresh të hapura ose vezë thëllëze në mënyrë të sigurt? FlexCube mund ta bëjë këtë: Hapësirat me madhësi të ndryshme krijojnë vend për të mbajtur mjaft objekte të vogla. Madhësia kompakte e FlexCubes do të thotë se mund të mbani shumë prej tyre në frigoriferin tuaj. FlexCube mund të lahet në lavastovilje dhe mund të montohet në të gjitha raftet e shisheve dhe kanoçeve të frigoriferëve Liebherr.

Raft dere i brendshëm i rregullueshëm në lartësi

Raft dere i brendshëm i rregullueshëm në lartësi

Përdoreni të gjithë hapësirën në frigoriferin tuaj Liebherr – dhe plotësisht sipas kërkesave tuaja. Raftet e brendshme me lartësi të ndryshueshme të derës do t'ju ndihmojnë me këtë: Këto ju japin mundësi të ndryshoni lartësinë me të cilën raftet montohen shpejt dhe lehtë në çdo kohë – që do të thotë se mund të përdoren plotësisht në mënyrë elastike dhe të sigurt për të mbajtur një shumëllojshmëri sendesh dhe ushqimesh.

Gominë dere që ndërrohet 

Gominë dere që ndërrohet 

A mendoni që gomina e derës në frigoriferin tuaj Liebherr ka nevojë të ndërrohet pas disa vitesh? Mund ta bëni vetë këtë. Gomina e derës mund të hiqet me disa veprime të thjeshta – dhe gomina e re vendoset po kaq lehtë. Si rrjedhojë, kjo pjesë e frigoriferit është gjithnjë pa njolla dhe e pastër.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

SabbathMode

SabbathMode

Në SabbathMode, të gjitha aktivitetet janë pushim – kjo vlen edhe për pajisjet elektrike. Frigoriferi juaj Liebherr e merr parasysh këtë. Në SabbathMode, të gjitha dritat dhe ekranet fiken, ndaj nuk shkaktohen zhurma nga veprimet, p.sh. nga alarmet. Pas 80 orësh, SabbathMode çaktivizohet.

Rafti i vezëve

Rafti i vezëve

Doni që t'i mbani vezët në frigorifer në mënyrë të sigurt dhe pa kuti? Me raftin e vezëve kjo nuk është problem. Aty mund të vendosen deri në 10 vezë pule, duke i mbajtur palëvizur dhe të mbrojtura, si edhe të ftohura siç duhet. Tasi montohet qoftë në derën e brendshme, qoftë në raftet prej xhami.

Rafte prej xhami me lustër sateni me zbukurim inoksi

Rafte prej xhami me lustër sateni me zbukurim inoksi

Provoni një moment kënaqësie të vërtetë në çdo hapje – kjo është falë paneleve prej xhami sigurie me lustër sateni me shirita inoksi. Lartësia e tyre mund të rregullohet me lehtësi me një hap të thjeshtë. Lustra prej sateni do të thotë që gërvishtjet në panelet prej xhami janë thuajse të padukshme dhe kjo garanton një pamje që tregon cilësi të lartë – madje edhe pas shumë vitesh.

Grupi i produkteve Frigorifer tavoline me EasyFresh
GTIN 4016803094630
Series Plus
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 59 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 34 dB
Vlera e lidhjes 1,2 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Komandimi low cost UI
Numri i zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
SuperCool E rregullueshme në pajisje dhe nëpërmjet aplikacionit
Alarmi i derës Ftohja E rregullueshme në pajisje dhe nëpërmjet aplikacionit
NightMode
Bllokimi i ekranit E rregullueshme në pajisje
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
BottleTimer
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +3 °C deri në +9 °C
Zonat e klimës ndarja e ftohjes EasyFresh
Procesi i shkrirjes Automatik
Sistemi i shinave të sirtarëve Ndarja e ftohjes
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes LED-Beleuchtung, rechts, im UI integriert
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Ruajtja e shisheve 3 rafte shishesh
Anzahl EasyFresh-Safe(s) 1
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 2
Rafti i vezëve 10 vezë
Anzahl FlexCubes 1
Rafti i derës Rafte për shishe dhe konserva
Rafti i derës së brendshme me rregullim të lartësisë I rregullueshëm me hapa
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Ngjyra dera E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur nga vetë klienti
Këndi i hapjes së derës 213°
Guarnicioni i derës I ndryshueshëm
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Ajrimi Ventilim i përparmë
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.000 mm
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 85 / 60 / 60,7 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 911,0 / 617,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 38,1 kg
Pesha (me paketimin) 40,8 kg
Vëllimi i përgjithshëm * 141 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 141 l
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988245900

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të saj, mund të ruhen madhësitë e ndryshme të pakove të gjalpit në të. Ajo është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

Nr. i artikullit 988258000

FlexCube

FlexCube

Nr. i artikullit 988267100

Të ruani në mënyrë të sigurt tubetet e vogla, kupat e hapura të kosit ose vezët e pulës? Me FlexCube nuk është problem: Hapjet e saj me madhësi të ndryshme ofrojnë hapësirë për pjesë të vogla nga më të ndryshmet. Falë përmasave kompakte përshtaten në frigorifer edhe disa FlexCube. FlexCube është e sigurt në pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

Rafti për 3 shishe

Rafti për 3 shishe

Nr. i artikullit 988246600

Për të ruajtur në mënyrë të sigurt dhe duke kursyer hapësirë deri në tre shishe të shtrira, rafti për 3 shishe është gjithashtu një zgjidhje praktike dhe elegante. Nëse rafti i shisheve nuk nevojitet, atëherë ai mund të hiqet lehtë nga pajisja ose mund të vendoset në këmbë duke kursyer hapësirë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Nr. i artikullit 830133000

Me ndihmën e lapsit me ngjyrë gërvishtjet e vogla mbi sipërfaqet e bardha mund të eliminohen shpejt.

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Nr. i artikullit 988108000

Rafti i shisheve është një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve.

Spina me kabllo 3 metra

Spina me kabllo 3 metra

Nr. i artikullit 909735100

Nëse gjatësia standarde 2,20 m nuk është e mjaftueshme, spina e pajisjes me kabllo me gjatësi 3 metër lejon më shumë fleksibilitet në instalim. Spina e pajisjes mund të hiqet lehtë dhe pa shumë përpjekje nga pajisja e të ndërrohet lehtë.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.