TPesf 1710 Comfort Frigorifer i ulët

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 85 / 60,1 / 60,8 cm
Klasa e efiçencës së energjisë F

Karakteristikat

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i vogël
GTIN 4016803065333
Vëllimi i përgjithshëm 145 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 115,34 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 38 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 85 / 60,1 / 60,8 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 911,0 / 617,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 39,10 kg
Pesha (me paketimin) 41,80 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Pozitë Në hapësirën e brendshme
Përdorimi Termostat me rrotullim
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarmi i derës
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost
HolidayMode
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe
Rafti mbajtës i shisheve
Dizajni i rafteve të derës Comfort GlassLine
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 2
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 2
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera Inoks
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë inoksi
Modeli nën banak Po
Pllakë tavolinë e çmontueshme Po
Mentesha e derës E fiksuar djathtas

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.