TX 1021 Comfort Frigorifer i ulët

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 63 / 55,4 / 62,4 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 86 l

Karakteristikat

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës
GTIN 4016803028550
Klasa e efiçencës së energjisë A+
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,309 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 113 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Fuqia e tingullit të zhurmës 38 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 86 l
Ndarja e ftohjes 86 l
Vëllimi bruto total 102 l
Ndarja e ftohjes 102 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 63 / 55,4 / 62,4 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 691,0 / 567,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 29,5 kg
Pesha (me paketimin) 31,5 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Çelës termostati me rrotullim
Pozitë Në hapësirën e brendshme
Zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarmi i derës
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
Procesi i shkrirjes Manual
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 1
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 2
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 2
Dizajni i derës SwingDesign
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Pajisje tavolinë nën banak
Pllakë tavolinë e çmontueshme
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.