Brezi i pajisjeve

Lartësia e pajisjes


Gjerësia e pajisjes


Vëllimi i shfrytëzueshëm (l)


Materiali dera


Ngjyra trupi


Klasa e efiçencës së energjisë


Made in Germany

Karakteristikat

Ndarja 0°


Ndarja e ngrirjes me 4 yje


Pllakë tavolinë e çmontueshme

Rezultati 21-30 nga 43

OKes 1750 Frigorifer për ambient jashtë

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,8 / - cm
 • Klasa e efiçencës së energjisë B
 • Klasa e efiçencës së energjisë B

SKBbs 4370 Premium BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh

 • Ndarja 0° BioFresh
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 60,0 / 66,5 cm
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Klasa e efiçencës së energjisë D

SKBes 4370 Premium BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh

 • Ndarja 0° BioFresh
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 60,0 / 66,5 cm
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Klasa e efiçencës së energjisë D

SKBes 4380 PremiumPlus BioFresh Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh

 • Ndarja 0° BioFreshPlus
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 60,0 / 66,5 cm
 • Klasa e efiçencës së energjisë D
 • Klasa e efiçencës së energjisë D

SKes 4370 Premium Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioCool

 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,0 / 60,0 / 66,5 cm
 • Klasa e efiçencës së energjisë C
 • Klasa e efiçencës së energjisë C
 • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.