CFd 2505 Plus Frigorifer ngrirës banak

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 82,5 / 167,5 / 70,9 cm
Vëllimi i përgjithshëm 359 l
FrostProtect -15°C
SoftSystem - mekanizëm i mbylljes së butë
SoftSystem

SmartFrost

SmartFrost

Me "SmartFrost", formimi i akullit në hapësirën e brendshme dhe ushqimet në ngrirje reduktohet ndjeshëm. Kështu shkrirja e frigoriferit nevojitet shumë më rrallë. Muret e brendshme janë të lëmuara dhe të lehta për t'u pastruar. Serpentina e hapur dhe e mbështjellë me shkumë siguron një efiçencë të lartë të energjisë dhe ftohje të njëtrajtshme.

StopFrost

StopFrost

Risia StopFrost ofron dy avantazhe kryesore: formimi i akullit në ndarjen e ngrirjes dhe ushqimet në ngrirje reduktohet ndjeshëm, kështu që shkrirja është shumë më pak e nevojshme. Përveç kësaj, me sistemin StopFrost pas hapjes dhe mbylljes së kapakut të frigoriferit banak nuk ka më presion negativ. Frigoriferi ngrirës banak mund të hapet lehtësisht në çdo kohë.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperFrost"

Funksioni automatik "SuperFrost" e bën ngrirjen e ushqimeve një proces të thjeshtë dhe kënaqësi për energjinë që kursehet. Ai realizon uljen e shpejtë të temperaturës deri në -32°C dhe krijon kështu një rezervë ftohtësie për ngrirjen delikate për ruajtjen e vitaminave. Sapo përfundon procesi i ngrirjes, funksioni automatik "SuperFrost" rikthehet në gjendje pune normale maksimumi pas 65 orësh dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë.

FrostProtect

FrostProtect

Për të siguruar funksionimin optimal të frigoriferëve ngrirës edhe në temperatura të ulëta të ambientit, pajisjet janë projektuar nga "FrostProtect" për të qenë të përshtatshme deri në një temperaturë të -15°C. Nëse temperatura e ambientit bie nën +10°C, ato vazhdojnë të funksionojnë me efikasitet. Kështu, pajisjet mund të instalohen edhe në dhoma pa ngrohje, siç është garazhi.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9550000035058
Vëllimi i përgjithshëm * 359 l
FrostProtect -15°C
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 188 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 33 dB
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 82,5 / 167,5 / 70,9 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 840,0 / 1.725,0 / 733,0 mm
Pesha (pa paketimin) 77,3 kg
Pesha (me paketimin) 83 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SoftSystem - mekanizëm i mbylljes së butë
SoftSystem
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS ** 50 h
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS ** 15,00 kg / 24h
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
StopFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Pllakat për ftohje 1
Koshat me varje 5
Numri maksimal i koshave (shih figurën) 6
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 359 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 359 l
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
** 
Vlera sipas Standardit Global (GS)
Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988125900

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Koshi shtesë për frigoriferët ngrirës banak

Koshi shtesë për frigoriferët ngrirës banak

Nr. i artikullit 711320700

Plotësim fleksibël: Koshat shtesë të frigoriferëve ngrirës banak lehtësojnë ndarjen e artikujve të vegjël në ngrirje dhe lejojnë qasje më të shpejtë tek artikujt në ngrirje.

Tabakaja e ngrirjes

Tabakaja e ngrirjes

Nr. i artikullit 743138900

Në tabakanë praktike të ngrirjes, frutat, manaferrat dhe erëzat mund të ngrihen individualisht. Kjo parandalon ngjitjen e tyre, ruajtjen e formës dhe lehtëson ndarjen në porcione dhe paketimin e mëvonshëm hermetik.

Brava

Brava

Nr. i artikullit 945737400

Te frigoriferët ngrirës banak, brava mund të montohet lehtë në trupin e frigoriferit dhe kështu ajo siguron një ruajtje të sigurt të produkteve në frigoriferin ngrirës.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.