CBNes 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Kombinim frigoriferi dhe ngrirësi me BioFresh dhe NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Ndarja 0° BioFresh
NoFrost
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 203,9 / 91,0 / 61,5 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 471 l
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Karakteristikat

BioFresh

"BioFresh" garanton klimën e përkryer për freski super të gjatë. Në një temperaturë paksa mbi 0°C dhe lagështinë ideale , frutat dhe perimet, mishi dhe peshku ruajnë vitaminat e tyre të shëndetshme.

DuoCooling

Me dy qarqet qarkulluese të ftohtësisë që rregullohen në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri, në pajisjet e kombinuara ftohës-ngrirës temperatura mund të komandohet në mënyrë precize dhe të pavarur në ndarjen e ftohjes dhe të ngrirjes me ndihmën e "DuoCooling" . Përveç kësaj, midis ndarjes së ftohjes dhe ngrirjes nuk ndodh asnjë shkëmbim ajri. Në këtë mënyrë evitohet transferimi i erërave dhe tharja e ushqimeve në frigorifer.

"IceMaker" me lidhje fikse të ujit

Me "IceMaker" me lidhje fikse të ujit, do të keni në dispozicion në çdo moment kuba akulli të cilësisë më të lartë.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

NoFrost

Në frigoriferët me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

SuperCool

SuperCool

Për ftohje të shpejtë të ushqimit të freskët SuperCool krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në +2°C në pjesën e ftohjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës informon menjëherë në mënyrë optike dhe akustike rreth gjërave të padëshiruara dhe devijimet e temperaturës, z. B. me derën e hapur ose pas dështimit të rrymës.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost
GTIN 9005382233450
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,881 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 322 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 43 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 471 l
Ndarja e ftohjes 357 l
nga të cilat BioFresh 68 l
Ndarja e ngrirjes 114 l
Vëllimi bruto total 585 l
Ndarja e ftohjes 402 l
nga të cilat BioFresh 73 l
Ndarja e ngrirjes 183 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 189,4 W
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 203,9 / 91,0 / 61,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.125,0 / 966,0 / 750,0 mm
Pesha (pa paketimin) 166,00 kg
Pesha (me paketimin) 178,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Pozitë Prapa derës
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 3
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes dhe ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Akustik
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost I komanduar nga sasia
HolidayMode
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
SmartDeviceBox
Ndarja 0° * BioFresh
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Kolonë dritash LED dhe ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Rafti mbajtës i shisheve
Dizajni i rafteve të derës Premium GlassLine
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 4
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Numri i BioFresh-Safes 2
me tërheqje mbi shina teleskop
DrySafe 0
nga të cilat të përdorshme Dry- ose HydroSafe 2
Me ndriçim Ndriçim LED
BioFresh-Plus
Numri i kutive për frutat/perimet 0
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Me ndriçim LED
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Procesi i shkrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti 45 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 11 kg
Kuti në ndarjen e ngrirjes 2
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 2
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Plastikë
VarioSpace
Ndriçimi Ndriçim LED
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 0
IceMaker
Prodhimi i kubave të akullit në 24 orë 1,3 kg / 24h
Furnizimi me kube akulli 2,7 kg
Filtri i ujit
Sistemi FrostSafe
Tabakatë e ngrirjes 0
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Doreza Dorezë alumini masive
Mentesha e derës Majtas fikse/Djathtas fikse
Rrotat e transportit prapa
Doreza e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë
BioFresh: përputhet me ndarjen e ftohjes sipas DIN EN ISO 15502 (Botimi në gjermanisht)

Shkarkimet

Aksesorët

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988117000

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të menduara mirë, mund të ruhet një shumëllojshmëri e gjerë e madhësive të pakove të gjalpit. Është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe shkon në të gjitha raftet e "Liebherr".

Mbajtësi i shisheve

Mbajtësi i shisheve

Nr. i artikullit 743829800

Mbajtësi i shisheve me rregullim të lartësisë garanton qëndrimin e sigurt të shisheve në brendësi të derës së pajisjes.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Ndarësi i kasetave

Ndarësi i kasetave

Nr. i artikullit 903301400

Kaseta në ndarjen e ngrirjes mund të ndahet me ndihmën e ndarësit të kasetave, për të vendosur më shumë rregull dhe për të pasur një pamje të qartë të ushqimeve në ngrirje.

Ndarësi i kasetave

Ndarësi i kasetave

Nr. i artikullit 903301600

Kaseta në ndarjen e ngrirjes mund të ndahet me ndihmën e ndarësit të kasetave, për të vendosur më shumë rregull dhe për të pasur një pamje të qartë të ushqimeve në ngrirje.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 28 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Doreza prej alumini

Doreza prej alumini

Nr. i artikullit 704336301

Si alternativë për dorezën standarde mund të përdoret doreza e fortë prej alumini me formë ovale.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Nr. i artikullit 990187100

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Nr. i artikullit 988122700

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

Shpërblime

reddot Award

reddot Award

Plus X Award

Plus X Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.