EKB 9671 BioFresh Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
Vëllimi i përgjithshëm 542 l
Niveli i zhurmës 37 dB

German Engineering

German Engineering

Produktet tona cilësore ofrojnë kualitet të lartë, dizajn bashkëkohor dhe veçori novatore që i përshtaten më së miri stilit tuaj të jetesës. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë, sipërfaqet me detaje të përsosura si dhe komponentët elitare të ftohjes kombinohen me proceset më të fundit të prodhimit, duke sjellë një produkt ftohës të jashtëzakonshëm.

SuperQuiet

SuperQuiet

Falë kompresorëve pothuajse pa zhurmë, me shpejtësi të komanduar dhe me amortizim të tingujve, zhurma mbahet në nivele minimale. Duke shtuar qarkun ftohës me zhurmë të ulët, këto veçori sigurojnë performancën e duhur, efikasitetin e energjisë dhe funksionim "SuperQuiet".

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

Teknologjia "BioFresh" e "Liebherr" garanton temperaturën perfekte për ushqime të freskëta cilësore dhe që zgjasin. Përveç dy sirtarëve "BioFresh", sirtari i tretë i frigoriferit "Monolith" mund të caktohet si "BioFresh-Plus", duke ulur temperaturat deri në 28º F, gjë që është ideale për ruajtjen e freskët të peshkut dhe të prodhimeve të detit.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Një prekje me shumë komoditet ju ofron sistemi elektronik me prekje miqësor ndaj përdoruesit InfinitySwipe me një ekran të shndritshëm dhe të qartë 3,5", i cili mund të përdoret fare lehtë dhe në mënyrë intuitive nëpërmjet prekjes dhe rrëshqitjes së gishtit.

InfinityLight

InfinityLight

Ndriçimi LED i mureve anësore të "Monolith", i integruar në mënyrë të përsosur, jep një shkëlqim të bukur dhe të njëtrajtshëm që mund të rregullohet sipas preferencës, duke përfshirë një efekt me ndriçim të lehtë gjatë hapjes së dyerve dhe një veçori errësimi të këndshëm nate. "InfinityLight" nuk është vetëm shumë ekspresiv, por ofron gjithashtu edhe më pak ngrohtësi, duke ruajtur cilësinë e ushqimit.

SuperCool

SuperCool

Thjesht ftohni shpejt ushqimet e sapoblera për të ruajtur freskinë optimale të ushqimeve, ndërsa izoloni aromat dhe ruani vitaminat dhe mineralet thelbësore.

InfinitySpring

InfinitySpring

Aparati i brendshëm i ujit "InfinitySpring" i integruar në mënyrë të përsosur dhe i montuar në nivel, gjendet aty për ju sa herë ju nevojitet dhe është praktikisht i padukshëm kur nuk ju nevojitet. Ai mund të mbajë kana të çdo madhësie. Sistemi i filtrimit i "Liebherr" eliminon ndotësit e dëmshëm, duke ofruar ujë të freskët, të pastër dhe me shije të freskët.

SoftSystem

SoftSystem

Falë sistemit të mbylljes së butë "SoftSystem" dyert mbyllen vetë butësisht dhe qetë edhe kur janë të mbushura plot. Në varësi të madhësisë, kapaciteti mbajtës i menteshave të dyerve "Monolith" për panelet e derës është deri në 40 kg peshë shtesë.

InfinityBeam

InfinityBeam

Shiriti InfinityBeam ndriçon nga lart sirtarin tuaj të ndarjes BioFresh me një dritë të shndritshme, në mënyrë që ju ta dalloni përmbajtjen e tij edhe kur është i mbyllur. Nëse sirtarët hapen, drita e shndritshme siguron një pamje të shpejtë.

FlexSystem

FlexSystem

"FlexSystem" ofron një sistem organizimi të thjeshtë për t'u përdorur dhe fleksibël për vendosjen dhe ndarjen e ushqimeve të ruajtura në sirtarin tuaj të preferuar "BioFresh". Frutat dhe perimet mund të mbahen tërësisht të ndara ose ushqimet mund të ruhen sipas datës së skadimit.

Gallon Storage

Gallon Storage

Raftet elegante dhe rezistente të dyerve të "Monolith" ofrojnë më shumë centrimetra kub hapësirë dhe komoditet. Ruani enë me litra çaji, lëngu dhe qumështi në dyer, duke liruar raftet e brendshme të frigoriferit për gjithçka, nga pjatancat për festa deri tek tasat e sallatës të freskët.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm me BioFresh
GTIN 9005382274750
Series
EnergyLabel EnergyStar
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 185 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 248,5 W
Përdorimi Me prekje
Numri i zonat e temperaturës 3
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 2
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & BioFresh-Safe
BottleTimer
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +7 °C
Teknologjia e freskimit BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes Downlight
Procesi i shkrirjes Automatik
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Faqe anësore me ndriçim
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Numri i VarioBox 0
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve
Numri i FlexSystem 1
Rafti i derës Rafte për shishe
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit E integrueshme
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur me ndihmën e kujdesit për klientin
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Shinat e nivelimit 0
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Komandimi 3,5"-LCD-Farbdisplay
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.500 mm
Pesha e kanatit të mobilies maks. 40
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.170,0 / 970,0 / 765,0 mm
Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 90,6 / 61 cm
Pesha (pa paketimin) 198 kg
Pesha (me paketimin) 211 kg
Vëllimi i përgjithshëm * 542 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 543 l
nga të cilat BioFresh 234,8 l
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988245900

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të saj, mund të ruhen madhësitë e ndryshme të pakove të gjalpit në të. Ajo është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Rafti për 3 shishe

Rafti për 3 shishe

Nr. i artikullit 988246600

Për të ruajtur në mënyrë të sigurt dhe duke kursyer hapësirë deri në tre shishe të shtrira, rafti për 3 shishe është gjithashtu një zgjidhje praktike dhe elegante. Nëse rafti i shisheve nuk nevojitet, atëherë ai mund të hiqet lehtë nga pajisja ose mund të vendoset në këmbë duke kursyer hapësirë.

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Nr. i artikullit 990304200

Pas montimit fiksoheni pajisjen nëpërmjet pajisjes së sigurimit ndaj animit. Kjo është e vendosur në tavanin e pajisjes monolit për të lidhur pajisjen me murin e pasmë të mobilieve - për më shumë siguri.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Nr. i artikullit 990304700

Doreza e sheshtë

Doreza e sheshtë

Nr. i artikullit 990146100

Doreza e sheshtë prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e rrumbullakët

Doreza e rrumbullakët

Nr. i artikullit 990148900

Doreza e rrumbullakët prej çeliku inoks qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza këndore

Doreza këndore

Nr. i artikullit 990149200

Doreza këndore prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Nr. i artikullit 990187100

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Nr. i artikullit 909669901

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke futur një kunj të fortë në menteshën e derës. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Nr. i artikullit 990178700

Paneli mbulues i bazamentit 54'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990234900

Paneli mbulues i bazamentit 60

Paneli mbulues i bazamentit 60"

Nr. i artikullit 990236600

Paneli mbulues i bazamentit 60" prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990239000

Nr. i artikullit 990281900

Kompleti krah-për-krah

Kompleti krah-për-krah

Nr. i artikullit 990142800

Me ndihmën e kompletit krah-për-krah mund të vendosen njëra pas tjetrës dy pajisje. Në këtë mënyrë ruhet distanca e hapësirës midis pajisjeve dhe ato mund të lidhen me njëra-tjetrën me anë të shiritit mbulues.

Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Nr. i artikullit 990306100

Kompleti Side-by-Side ka një ngrohje për murin anësor, i cili parandalon që të formohet ujë i kondensuar. Për ngrohjen e murit anësor nuk është e nevojshme asnjë lidhje shtesë e rrjetit të energjisë, për këtë është parashikuar një fole në anën e pasme të pajisjes.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Kanati prej inoksi 36

Kanati prej inoksi 36"

Nr. i artikullit 990145802

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Nr. i artikullit 988098000

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.