SUIB 1550 Premium Frigorifer i inegrueshëm që përshtatet me BioFresh

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 79 l
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Derë fikse
Klasa e efiçencës së energjisë C

Karakteristikat

BioFresh

BioFresh

Sa më i freskët të jetë ushqimi, aq më shëndetshëm hani ju. BioFresh-Safes mbi shinat teleskop garantojnë klimën e përsosur për freski super të gjatë. Me temperaturën pak mbi 0°C dhe nivelin ideal të lagështisë, frutat dhe perimet, mishi, peshku dhe produktet e qumështit i ruajnë vitaminat e shëndetshme, aromën delikate dhe pamjen oreks ndjellëse deri në tre herë më gjatë sesa në ndarjen e zakonshme të ftohjes.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Montimi me derë fikse

Montimi me derë fikse

Kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra tjetrën, kështu që dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes.

VarioSockel

VarioSockel

VarioSockel lejon rregullimin në lartësi dhe thellësi në mobiliet e kuzhinës. Të katër këmbët mbajtëse janë të rregullueshme nga përpara me një korsë rregullimi 60 mm. Përveç kësaj, grila e ventilimit mund të përshtatet në mënyrë të ndryshueshme në pjesën e përparme të kuzhinës me një zhvendosje 55 mm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer i integrueshëm nën banak i gjithi BioFresh
GTIN 4016803055358
Series Peak
EnergyLabel
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 96,00 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 35 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A 188 W
Komandimi "MagicEye" me LCD dhe tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Anzahl Temperaturzonen 1
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës BioFresh-Safe
Numri i BioFresh-Safes 3
Me SoftTelescopic
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes
Procesi i shkrirjes Automatik
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 2
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 0
VarioBox
Numri i VarioBox 0
Rafti i vezëve
Numri i FlexSystem 1
Rafti i derës
Koshat me tërheqje
Materiali raftet e derës
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Pesha (pa paketimin) 37,60 kg
Pesha (me paketimin) 40,10 kg
Vëllimi i përgjithshëm 79 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 80 l
nga të cilat BioFresh 79,9 l

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.