UIKo 1560 Premium Frigorifer i integrueshëm që nënvendoset

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 132 l
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Kosha me tërheqje
Klasa e efiçencës së energjisë F

Karakteristikat

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperCool"

Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2 °C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve të vendosura të freskëta.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

VarioSockel

VarioSockel

VarioSockel lejon rregullimin në lartësi dhe thellësi në mobiliet e kuzhinës. Të katër këmbët mbajtëse janë të rregullueshme nga përpara me një korsë rregullimi 60 mm. Përveç kësaj, grila e ventilimit mund të përshtatet në mënyrë të ndryshueshme në pjesën e përparme të kuzhinës me një zhvendosje 55 mm.

Me LiftUp-Box hapësira e magazinimit nën sirtarin që tërhiqet mund të përdoret në mënyrë ideale. Përveç kësaj, është e lidhur në mënyrë ergonomike, tërhiqet lehtë dhe mund të vendosni deri në 5kg peshë. Gjatë tërheqjes, LiftUp-Box shtyhet nga poshtë lart duke bërë të mundur të merrni ushqimet në mënyrë komforte.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm nën banak
GTIN 4016803054412
Series Peak
EnergyLabel
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 113,52 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 35 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A
Komandimi "MagicEye" me LCD dhe tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Anzahl Temperaturzonen 1
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +9 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 2
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 0
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 0
VarioBox
Numri i VarioBox 0
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve I ndryshueshëm
Rafti i derës
Koshat me tërheqje
LiftUp-Box
Materiali raftet e derës
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Kosha me tërheqje
Mentesha e derës Tërheqje
Këndi i hapjes së derës
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Pesha (pa paketimin) 42,60 kg
Pesha (me paketimin) 45,30 kg
Vëllimi i përgjithshëm 132 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 132 l

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.