UIKP 1554 Premium Frigorifer i integrueshëm që nënvendoset

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 119 l
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Derë fikse
Klasa e efiçencës së energjisë E

Karakteristikat

Ndarja e ngrirjes me 4 yje

Ndarja e ngrirjes me 4 yje

Në ndarjen e ngrirjes me 4 yje, ushqimi i freskët mund të ngrihet dhe të ruhet në afat të gjatë. Temperaturat nga -18 °C dhe më të ulëta sigurojnë ruajtjen e vitaminave dhe mineraleve.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperCool"

Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2 °C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve të vendosura të freskëta.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Montimi me derë fikse

Montimi me derë fikse

Kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra tjetrën, kështu që dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes.

VarioSockel

VarioSockel

VarioSockel lejon rregullimin në lartësi dhe thellësi në mobiliet e kuzhinës. Të katër këmbët mbajtëse janë të rregullueshme nga përpara me një korsë rregullimi 60 mm. Përveç kësaj, grila e ventilimit mund të përshtatet në mënyrë të ndryshueshme në pjesën e përparme të kuzhinës me një zhvendosje 55 mm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm nën banak
GTIN 4016803054610
Series Prime
EnergyLabel
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 141,26 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 33 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A
Komandimi "MagicEye" me LCD dhe tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Anzahl Temperaturzonen 2
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
Procesi i shkrirjes Automatik
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 2
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 1
VarioBox Me tërheqje jashtë
Numri i VarioBox 2
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve I ndryshueshëm
Rafti i derës Flaschen- und Konservenabsteller
Koshat me tërheqje
Koha e ruajtjes në rast defekti 6,52 h
Kapaciteti total i ngrirjes 3,20 kg / 24h
Identifikimi i yjeve 4
Materiali raftet e derës Xham me listelë inoksi
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Pesha (pa paketimin) 37,00 kg
Pesha (me paketimin) 39,50 kg
Vëllimi i përgjithshëm 119 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 105 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 15 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 14,7 l

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.