EGN 9171 NoFrost Ngrirës i inegrueshëm që përshtatet me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Lartësia e bufesë 213 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 218 l
Kuti 3
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

Karakteristikat

"IceMaker" me lidhje fikse të ujit

Me "IceMaker" me lidhje fikse të ujit, do të keni në dispozicion në çdo moment kuba akulli të cilësisë më të lartë.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost
GTIN 9005382224496
Klasa e efiçencës së energjisë A+
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,775 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 283 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 39 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 218 l
Vëllimi bruto total 281 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 2,0 A 120 W
Lartësia e bufesë 213 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 2.270,0 / 665,0 / 765,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,36 - 213,4 / 45,7 - 45,72 / 63,5 cm
Pesha (pa paketimin) 137,00 kg
Pesha (me paketimin) 152,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14°C deri në -27°C
Komandimi Ekran LCD 3,5" me ngjyra, me prekje dhe gjeste lëvizjeje
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
SuperFrost I komanduar nga sasia
Sistemi i mbylljes SoftSystem
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice) *
SmartDeviceBox I instaluar paraprakisht
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Koha e ruajtjes në rast defekti 14 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 12 kg
Kuti 3
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
VarioSpace
Ndriçimi Faqe anësore të ndriçuara
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 0
Sistemi FrostSafe Me kaseta të mbyllura nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës Majtas e ndërrueshme
Këndi i hapjes së derës 115°
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Funksionaliteti SmartDevice, sipas disponueshmërisë

Shkarkimet

Aksesorët

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Art. Nr. 988117000

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të menduara mirë, mund të ruhet një shumëllojshmëri e gjerë e madhësive të pakove të gjalpit. Është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe shkon në të gjitha raftet e "Liebherr".

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Art. Nr. 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Art. Nr. 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Art. Nr. 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 28 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Art. Nr. 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Art. Nr. 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Art. Nr. 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Art. Nr. 988122700

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

Shpërblime

If Design Award

If Design Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.