EGN 9271 NoFrost Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 61 / 63,5 cm
Vëllimi i përgjithshëm 352 l
Niveli i zhurmës 37 dB
IceMaker po

German Engineering

German Engineering

Produktet tona cilësore ofrojnë kualitet të lartë, dizajn bashkëkohor dhe veçori novatore që i përshtaten më së miri stilit tuaj të jetesës. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë, sipërfaqet me detaje të përsosura si dhe komponentët elitare të ftohjes kombinohen me proceset më të fundit të prodhimit, duke sjellë një produkt ftohës të jashtëzakonshëm.

SuperQuiet

SuperQuiet

Falë kompresorëve pothuajse pa zhurmë, me shpejtësi të komanduar dhe me amortizim të tingujve, zhurma mbahet në nivele minimale. Duke shtuar qarkun ftohës me zhurmë të ulët, këto veçori sigurojnë performancën e duhur, efikasitetin e energjisë dhe funksionim "SuperQuiet".

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Një prekje me shumë komoditet ju ofron sistemi elektronik me prekje miqësor ndaj përdoruesit InfinitySwipe me një ekran të shndritshëm dhe të qartë 3,5", i cili mund të përdoret fare lehtë dhe në mënyrë intuitive nëpërmjet prekjes dhe rrëshqitjes së gishtit.

InfinityLight

InfinityLight

Ndriçimi LED i mureve anësore të "Monolith", i integruar në mënyrë të përsosur, jep një shkëlqim të bukur dhe të njëtrajtshëm që mund të rregullohet sipas preferencës, duke përfshirë një efekt me ndriçim të lehtë gjatë hapjes së dyerve dhe një veçori errësimi të këndshëm nate. "InfinityLight" nuk është vetëm shumë ekspresiv, por ofron gjithashtu edhe më pak ngrohtësi, duke ruajtur cilësinë e ushqimit.

SuperFrost

SuperFrost

Thjesht ngrini shpejt ushqimet e sapoblera për të ruajtur freskinë optimale të ushqimeve, ndërsa izoloni aromat dhe ruani vitaminat dhe mineralet thelbësore.

IceMaker

IceMaker

Në 24 orë, "IceMaker" automatik i "Monolith" prodhon 3,5 paund akull nga ujë i filtruar. Aktivizoni funksionin "SuperFrost" për një kapacitet prodhimi edhe më të lartë. Me një kapacitet ruajtjeje prej 4 paund, nuk do të mbeteni kurrë pa akull.

SoftSystem

SoftSystem

Falë sistemit të mbylljes së butë "SoftSystem" dyert mbyllen vetë butësisht dhe qetë edhe kur janë të mbushura plot. Në varësi të madhësisë, kapaciteti mbajtës i menteshave të dyerve "Monolith" për panelet e derës është deri në 40 kg peshë shtesë.

Freezer Door Bins

Freezer Door Bins

Me dizajnin e tyre unik, koshat rezistentë të dyerve të ngrirësit të "Monolith" mundësojnë qarkullimin e lirshëm të ajrit të ftohtë, duke e mbajtur temperaturën konstante dhe njëkohësisht duke optimizuar ruajtjen e ushqimit. Koshat e tejdukshëm të dyerve janë gjithashtu plotësisht të rregullueshëm, që mbajnë lehtësisht artikuj të vegjël deri në mesatarë, në mënyrë që raftet e brendshme të ngrirësit të jenë të lira për të mbajtur ushqime më të mëdha.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost
GTIN 9005382274934
Series
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 359 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 2,0 A 181,8 W
Komandimi 3,5"-LCD-Farbdisplay
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
BottleTimer
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -27 °C
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Procesi i shkrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 12 h
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 18,00 kg / 24h
Numri i kutive në ndarjen e ngrirjes 3
FrostSafe Sirtarë të mbyllur nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ngrirjes Faqe anësore me ndriçim
VarioSpace
IceMaker po
Prodhimi i kubave të akullit 1,1 kg / 24h
Furnizimi me kube akulli 2,4 kg
Forma e kubave të akullit
Numri Format e kubave të akullit 0
Numri i pllakave ftohëse 0
Numri i tabakave të ngrirjes 0
Identifikimi i yjeve 4
Material i rafteve të rregullueshme Ndarja e ngrirjes Xham
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Pesha e kanatit të mobilies maks. 30
Mentesha e derës E ndryshueshme majtas
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur me ndihmën e kujdesit për klientin
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.500 mm
Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 60,2 / 61 cm
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 352 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 352,1 l
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 61 / 63,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.170,0 / 665,0 / 765,0 mm
Pesha (pa paketimin) 156 kg
Pesha (me paketimin) 168 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 352 l
Vlera sipas Standardit Global (GS)
** 
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988245900

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të saj, mund të ruhen madhësitë e ndryshme të pakove të gjalpit në të. Ajo është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Rafti për 3 shishe

Rafti për 3 shishe

Nr. i artikullit 988246600

Për të ruajtur në mënyrë të sigurt dhe duke kursyer hapësirë deri në tre shishe të shtrira, rafti për 3 shishe është gjithashtu një zgjidhje praktike dhe elegante. Nëse rafti i shisheve nuk nevojitet, atëherë ai mund të hiqet lehtë nga pajisja ose mund të vendoset në këmbë duke kursyer hapësirë.

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Nr. i artikullit 990304000

Pas montimit fiksoheni pajisjen nëpërmjet pajisjes së sigurimit ndaj animit. Kjo është e vendosur në tavanin e pajisjes monolit për të lidhur pajisjen me murin e pasmë të mobilieve - për më shumë siguri.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Doreza e sheshtë

Doreza e sheshtë

Nr. i artikullit 990146100

Doreza e sheshtë prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e rrumbullakët

Doreza e rrumbullakët

Nr. i artikullit 990148900

Doreza e rrumbullakët prej çeliku inoks qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza këndore

Doreza këndore

Nr. i artikullit 990149200

Doreza këndore prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Nr. i artikullit 990187100

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Nr. i artikullit 909669901

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke futur një kunj të fortë në menteshën e derës. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Paneli mbulues i bazamentit (24'')

Paneli mbulues i bazamentit (24'')

Nr. i artikullit 990149600

Paneli mbulues i bazamentit 24'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (42'')

Paneli mbulues i bazamentit (42'')

Nr. i artikullit 990155200

Paneli mbulues i bazamentit 42'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Nr. i artikullit 990176500

Paneli mbulues i bazamentit 48'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Nr. i artikullit 990178700

Paneli mbulues i bazamentit 54'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit 60

Paneli mbulues i bazamentit 60"

Nr. i artikullit 990236600

Paneli mbulues i bazamentit 60" prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990239000

Nr. i artikullit 990281900

Kompleti krah-për-krah

Kompleti krah-për-krah

Nr. i artikullit 990142800

Me ndihmën e kompletit krah-për-krah mund të vendosen njëra pas tjetrës dy pajisje. Në këtë mënyrë ruhet distanca e hapësirës midis pajisjeve dhe ato mund të lidhen me njëra-tjetrën me anë të shiritit mbulues.

Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Nr. i artikullit 990306100

Kompleti Side-by-Side ka një ngrohje për murin anësor, i cili parandalon që të formohet ujë i kondensuar. Për ngrohjen e murit anësor nuk është e nevojshme asnjë lidhje shtesë e rrjetit të energjisë, për këtë është parashikuar një fole në anën e pasme të pajisjes.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Kanati prej inoksi 24

Kanati prej inoksi 24"

Nr. i artikullit 990188302

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanati mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Nr. i artikullit 988098000

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.