EGN 9671 Ngrirës i inegrueshëm që përshtatet me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Lartësia e bufesë 213 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 529 l
Kuti 3
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

Karakteristikat

"IceMaker" me lidhje fikse të ujit

Me "IceMaker" me lidhje fikse të ujit, do të keni në dispozicion në çdo moment kuba akulli të cilësisë më të lartë.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës i integrueshëm me NoFrost
GTIN 9005382233719
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,075 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 393 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 39 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 529 l
Vëllimi bruto total 653 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 2,0 A 250 W
Lartësia e bufesë 213 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 2.270,0 / 970,0 / 765,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,36 - 213,4 / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Pesha (pa paketimin) 191,00 kg
Pesha (me paketimin) 214,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14°C deri në -27°C
Komandimi Ekran LCD 3,5" me ngjyra, me prekje dhe gjeste lëvizjeje
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
SuperFrost I komanduar nga sasia
Sistemi i mbylljes SoftSystem
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice) *
SmartDeviceBox I instaluar paraprakisht
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Koha e ruajtjes në rast defekti 25 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 9 kg
Kuti 3
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
VarioSpace
Ndriçimi Faqe anësore të ndriçuara
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 0
Sistemi FrostSafe Me kaseta të mbyllura nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës Majtas e ndërrueshme
Këndi i hapjes së derës 115°
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Funksionaliteti SmartDevice, sipas disponueshmërisë

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.