ECBN 9471 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
Vëllimi i përgjithshëm 412 l
Niveli i zhurmës 38 dB
IceMaker po

German Engineering

German Engineering

Produktet tona cilësore ofrojnë kualitet të lartë, dizajn bashkëkohor dhe veçori novatore që i përshtaten më së miri stilit tuaj të jetesës. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë, sipërfaqet me detaje të përsosura si dhe komponentët elitare të ftohjes kombinohen me proceset më të fundit të prodhimit, duke sjellë një produkt ftohës të jashtëzakonshëm.

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus-Safe ju garanton një klimë të përkryer ruajtjeje dhe freski jashtëzakonisht të gjatë të frutave dhe perimeve, produkteve të mishit dhe të qumështit si dhe peshkut dhe frutave të detit – dhe e gjitha kjo vetëm në një ndarje. Për më tepër, DrySafe mund të ndahet në varësi të ushqimeve në mënyrë të ndryshme në zona të ndryshme temperature me pothuajse mbi 0° C deri në ngrirjen -2 °C.

NoFrost

NoFrost

Edhe nën temperaturën zero "Monolith" mrekullon me maksimumin e komoditetit. Teknologjia e tij NoFrost e mban gjithmonë pa akull hapësirën e ngrirjes dhe parandalon që produktet e ngrira të mbulohen nga akulli. Në këtë mënyrë procesi i shkrirjes i përket së shkuarës.

DuoCooling

DuoCooling

Teknologjia DuoCooling nëpërmjet dy qarqeve ftohëse komplet të ndara parandalon që ndërmjet ndarjes së ftohjes dhe ngrirjes të ketë shkëmbim të ajrit. Kështu, ushqimet në ndarjen e ftohjes ruhen nga ajri i thatë nga ndarja e ngrirjes. Përveç kësaj, nuk ka transferimi të ndërsjellë të erërave dhe ushqimet e ruajnë aromën e tyre individuale. Përveç kësaj, midis ndarjes së ftohjes dhe ngrirjes nuk ndodh asnjë shkëmbim ajri. Në këtë mënyrë evitohet transferimi i erërave dhe tharja e ushqimeve në frigorifer.

SuperSilent

SuperSilent

Shëëëët – dëgjoni me vëmendje: Pajisja juaj Liebherr bën aq zhurmë saqë ju duhet të mprihni veshët për ta dalluar atë. Çfarë fshihet pas? Të gjithë komponentët ftohës si kompresorët, valvulet, ventilatorët dhe zbutësit janë optimizuar dhe rregulluar mirë në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin. Në mënyrë që në kuzhinën tuaj të dëgjoni vetëm atë që dëshironi.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Një prekje me shumë komoditet ju ofron sistemi elektronik me prekje miqësor ndaj përdoruesit InfinitySwipe me një ekran të shndritshëm dhe të qartë 3,5", i cili mund të përdoret fare lehtë dhe në mënyrë intuitive nëpërmjet prekjes dhe rrëshqitjes së gishtit.

InfinityLight

InfinityLight

Ndriçimi LED i mureve anësore të "Monolith", i integruar në mënyrë të përsosur, jep një shkëlqim të bukur dhe të njëtrajtshëm që mund të rregullohet sipas preferencës, duke përfshirë një efekt me ndriçim të lehtë gjatë hapjes së dyerve dhe një veçori errësimi të këndshëm nate. "InfinityLight" nuk është vetëm shumë ekspresiv, por ofron gjithashtu edhe më pak ngrohtësi, duke ruajtur cilësinë e ushqimit.

SuperCool

SuperCool

Thjesht ftohni shpejt ushqimet e sapoblera për të ruajtur freskinë optimale të ushqimeve, ndërsa izoloni aromat dhe ruani vitaminat dhe mineralet thelbësore.

SuperFrost

SuperFrost

Thjesht ngrini shpejt ushqimet e sapoblera për të ruajtur freskinë optimale të ushqimeve, ndërsa izoloni aromat dhe ruani vitaminat dhe mineralet thelbësore.

InfinitySpring

InfinitySpring

Aparati i brendshëm i ujit "InfinitySpring" i integruar në mënyrë të përsosur dhe i montuar në nivel, gjendet aty për ju sa herë ju nevojitet dhe është praktikisht i padukshëm kur nuk ju nevojitet. Ai mund të mbajë kana të çdo madhësie. Sistemi i filtrimit i "Liebherr" eliminon ndotësit e dëmshëm, duke ofruar ujë të freskët, të pastër dhe me shije të freskët.

IceMaker

IceMaker

Në 24 orë, "IceMaker" automatik i "Monolith" prodhon 3,5 paund akull nga ujë i filtruar. Aktivizoni funksionin "SuperFrost" për një kapacitet prodhimi edhe më të lartë. Me një kapacitet ruajtjeje prej 4 paund, nuk do të mbeteni kurrë pa akull.

SoftSystem

SoftSystem

Falë sistemit të mbylljes së butë "SoftSystem" dyert mbyllen vetë butësisht dhe qetë edhe kur janë të mbushura plot. Në varësi të madhësisë, kapaciteti mbajtës i menteshave të dyerve "Monolith" për panelet e derës është deri në 40 kg peshë shtesë.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" i Liebherr siguron që ushqimet e reja të ruajtura të ftohen shpejt dhe temperatura e ftohjes të jetë e shpërndarë në mënyrë të njëjtë në të gjithë hapësirën e brendshme. Kur është "Monolith" ne e qarkullojmë ajrin e ftohtë edhe prapa derës, në mënyrë që ushqimet e ruajtura në derë të mbeten po aq të ftohta si në hapësirën e brendshme.

Gallon Storage

Gallon Storage

Raftet elegante dhe rezistente të dyerve të "Monolith" ofrojnë më shumë centrimetra kub hapësirë dhe komoditet. Ruani enë me litra çaji, lëngu dhe qumështi në dyer, duke liruar raftet e brendshme të frigoriferit për gjithçka, nga pjatancat për festa deri tek tasat e sallatës të freskët.

Active Green

Active Green

Të qëndrueshëm dhe efikas në energji me ActiveGreen. Në "Monolith" përdoren teknologjitë më moderne të ftohjes me agjent ftohës neutral ndaj klimës dhe me konsumin më të ulët të energjisë. Active Green-Initiative përfshin të gjithë prodhimin deri në paketimin e riciklueshëm.

BioFreshPlus me SoftTelescopic

BioFreshPlus me SoftTelescopic

Hapet dhe mbyllet e sigurt dhe me lehtësi. Sistemi komod me vetëmbyllje me mekanizmin e mbylljes së butë për BioFresh-Safes të "Monolith" e bën përdorimin e përditshëm praktik dhe të sigurt. Shinat teleskopike e lejojnë sirtarin të rrëshqasë butë drejt jush. Dhe meqë ai del plotësisht, ju keni pamjen më të mirë për përmbajtjen.

Sirtarët e ngrirjes Kasetat

Sirtarët e ngrirjes Kasetat

Hapni komoditetin maksimal. Të gjitha sirtarët e ngrirjes punojnë mbi shina teleskopike me lëvizje të lehtë dhe mund të hapen lehtësisht vetë kur ka shumë mbushje, mund të shihen në mënyrë të përkryer dhe të mbyllen përsëri butë nëpërmjet mekanizmit me vetëtërheqje SoftTelescopic.

Sirtarët e ngrirjes Kasetat me SoftTelescopic

Sirtarët e ngrirjes Kasetat me SoftTelescopic

Hapet dhe mbyllet e sigurt dhe me lehtësi. Sistemi komod me vetëmbyllje me mekanizmin e mbylljes së butë për sirtarët e ngrirjes "Monolith" e bën përdorimin e përditshëm praktik dhe të sigurt. Shinat teleskopike i lejojnë sirtarët të rrëshqasin butë drejt jush. Dhe meqë ai del plotësisht, ju keni pamjen më të mirë për përmbajtjen.

Sistemi FrostSafe

Sistemi FrostSafe

Cilësi e sigurt edhe në zonën minus. Sirtari i integruar në ndarjen e ngrirjes "Monolith" është i mbyllur nga të gjitha anët nëpërmjet sistemit "FrostSafe" dhe kështu mbron nga shkëmbimi i padëshiruar i ajrit si dhe nga humbja e ajrit të ftohtë. Kjo shmang lëkundjet e temperaturës dhe djegien e frigoriferit.

Rafti mbajtës i integruar për shishe

Rafti mbajtës i integruar për shishe

Ju prisni mysafirë dhe dëshironi të vendosni disa pijë më shumë në të ftohtë se zakonisht? Për këtë është në gatishmëri rafti për mbajtjen e shisheve nëpërmjet BioFresh-Safe: Thjesht hiqni me një kapje pllakën e xhamit mbi raftin për mbajtjen e shisheve – dhe mund të vendosni të sigurta dhe të ftohni shishet në madhësi të ndryshme.

LargeDoor

LargeDoor

Me çdo hapje shikoni shumë: Modeli "Monolith" në formatin e madh LargeDoor me gjerësi 75 ose 90 centimetra ju shfaqin një botë me freski jashtëzakonisht të gjatë. Në pajisjet LargeDoor ndërthuren teknologjitë inovative të ftohjes dhe ngrirjes në një përvojë mbresëlënëse.

MaxIce

MaxIce

Prodhuesi automatik i akullit "IceMaker" prodhon gjithmonë akull të mjaftueshëm për festën tuaj. Nëse vijnë më shumë mysafirë, thjesht aktivizoni funksionin Maxlce dhe brenda 24 orëve prodhohen rreth 150 kuba akulli.

Panel ready

Panel ready

Nëse është me kanate elegante klasike prej inoksi ose i integruar plotësisht në dizajnin e kuzhinës suaj – një "Monolith" i përshtatet stilit tuaj personal në mënyrë individuale. Për këtë kujdeset edhe zgjedhja e dorezave të ndryshme. Me variantet e dizajnit të "Monolith" tuaj ju e keni në dorë për të hapur çdo ditë një artikull unik.

VCC 4-Speed Compressor

VCC 4-Speed Compressor

Kompresori i "Monolith" VCC 4-Speed me efiçencë deri në 25 % është veçanërisht i fuqishëm, me efiçencë në energji dhe pa zhurmë. Ai punon sipas nevojës me shpejtësinë e duhur për të çuar frigoriferin tuaj në temperaturën e duhur. Cilësimet "SuperCool" dhe "SuperFrost" përshtaten edhe për ftohjen e blerjeve tuaja me shumicë.

Grupi i produkteve Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost
GTIN 9005382274255
Series
EnergyLabel
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 307 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 38 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 3,0 A 236,2 W
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Komandimi 3,5"-LCD-Farbdisplay
Përdorimi Me prekje&rrëshqitje
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 2
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes, ndarja e ngrirjes & BioFresh-Safe
BottleTimer
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +7 °C
Teknologjia e freskimit BioFresh
me tërheqje mbi shina teleskop
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Filtri i FreshAir Në valvul
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Faqe anësore me ndriçim
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 3
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 0
Rafti i derës Rafte për shishe
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes Downlight
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -27 °C
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Pozicioni ndarja e ngrirjes poshtë
Procesi i shkrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 17 h
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 11,00 kg / 24h
Numri i kutive në ndarjen e ngrirjes 2
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ngrirjes Ndriçim LED në tavan
IceMaker po
Linja e furnizimit me ujë Lidhje fikse e ujit
Funksioni i MaxIce 3 kg / 24h
Prodhimi i kubave të akullit 1,4 kg / 24h
Furnizimi me kube akulli 3 kg
Identifikimi i yjeve 4
Materiali raftet e derës Xham
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Material i rafteve të rregullueshme Ndarja e ngrirjes Tabaka prej çeliku krom-nikeli, në formë "L" (1.4301/AISI 304)
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Pesha e kanatit të mobilies maks. 22/13
Mentesha e derës E ndryshueshme majtas
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur me ndihmën e kujdesit për klientin
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 0
Shinat e nivelimit
Shinat e nivelimit 0
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.500 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.170,0 / 820,0 / 765,0 mm
Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 75,4 / 61 cm
Pesha (pa paketimin) 180 kg
Pesha (me paketimin) 196 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 412 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 267 l
nga të cilat BioFresh 70,1 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 146 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 145,7 l
Vlera sipas Standardit Global (GS)
** 
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988245900

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të saj, mund të ruhen madhësitë e ndryshme të pakove të gjalpit në të. Ajo është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe rregullohet në të gjitha raftet për shishe dhe konserva të Liebherr.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Rafti për 3 shishe

Rafti për 3 shishe

Nr. i artikullit 988246600

Për të ruajtur në mënyrë të sigurt dhe duke kursyer hapësirë deri në tre shishe të shtrira, rafti për 3 shishe është gjithashtu një zgjidhje praktike dhe elegante. Nëse rafti i shisheve nuk nevojitet, atëherë ai mund të hiqet lehtë nga pajisja ose mund të vendoset në këmbë duke kursyer hapësirë.

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Nr. i artikullit 990304100

Pas montimit fiksoheni pajisjen nëpërmjet pajisjes së sigurimit ndaj animit. Kjo është e vendosur në tavanin e pajisjes monolit për të lidhur pajisjen me murin e pasmë të mobilieve - për më shumë siguri.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Nr. i artikullit 990304700

Doreza e sheshtë

Doreza e sheshtë

Nr. i artikullit 990146100

Doreza e sheshtë prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e rrumbullakët

Doreza e rrumbullakët

Nr. i artikullit 990148900

Doreza e rrumbullakët prej çeliku inoks qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza këndore

Doreza këndore

Nr. i artikullit 990149200

Doreza këndore prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e rrumbullakët

Doreza e rrumbullakët

Nr. i artikullit 990154500

Doreza e rrumbullakët prej çeliku inoks qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e sheshtë

Doreza e sheshtë

Nr. i artikullit 990154900

Doreza e sheshtë prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza këndore

Doreza këndore

Nr. i artikullit 990192400

Doreza këndore prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Nr. i artikullit 990187100

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Nr. i artikullit 909669901

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke futur një kunj të fortë në menteshën e derës. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Paneli mbulues i bazamentit (30'')

Paneli mbulues i bazamentit (30'')

Nr. i artikullit 990153000

Paneli mbulues i bazamentit 30'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Nr. i artikullit 990176500

Paneli mbulues i bazamentit 48'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Nr. i artikullit 990178700

Paneli mbulues i bazamentit 54'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit 60

Paneli mbulues i bazamentit 60"

Nr. i artikullit 990236600

Paneli mbulues i bazamentit 60" prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990239000

Nr. i artikullit 990281900

Kompleti krah-për-krah

Kompleti krah-për-krah

Nr. i artikullit 990142800

Me ndihmën e kompletit krah-për-krah mund të vendosen njëra pas tjetrës dy pajisje. Në këtë mënyrë ruhet distanca e hapësirës midis pajisjeve dhe ato mund të lidhen me njëra-tjetrën me anë të shiritit mbulues.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Kompleti i panelit të çelikut inoks monolit

Kompleti i panelit të çelikut inoks monolit

Nr. i artikullit 990302000

Si alternativë, për pjesën e përparme të mobilieve të zakonshme, ju mund të përdorni panelin e çelikut inoks për të vendosur diferenca vizuale në monolitin tuaj. Kompleti ka panele prej çeliku inoks si për ndarjen e ftohjes ashtu edhe për atë të ngrirjes. Për më tepër, me anë të pastruesit që përshtatet me çelikun inoks ju mund të hiqni në mënyrë të shpejtë, të besueshme dhe pa vija shenjat e gishtave, njollat dhe vijat nga pjesa ballore.

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Nr. i artikullit 988098000

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

reddot Award

reddot Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.