ECBNe 8872 BioFresh NoFrost Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 203,2 - 207,2 / 91,5 / 63,5 cm
Vëllimi i përgjithshëm 522 l
Niveli i zhurmës 39 dB
IceMaker po

BioFresh

BioFresh

"BioFresh" garanton klimën e përkryer për freski super të gjatë. Në një temperaturë paksa mbi 0°C dhe lagështinë ideale , frutat dhe perimet, mishi dhe peshku ruajnë vitaminat e tyre të shëndetshme.

DuoCooling

DuoCooling

Falë dy qarkullimeve komplete, të ndara të ajrit të ftohtë, DuoCooling siguron që të mos ketë shkëmbim ajri ndërmjet pjesës ftohëse dhe asaj ngrirëse. Ushqimet as nuk thahen dhe as nuk mbajnë erë. Dhe kjo nënkupton: më pak ushqime për të hedhur, më rrallë për të blerë, por më shumë për të kursyer dhe për të shijuar.

"IceMaker" me lidhje fikse të ujit

Me "IceMaker" me lidhje fikse të ujit, do të keni në dispozicion në çdo moment kuba akulli të cilësisë më të lartë. Qoftë për një pije të ftohtë apo për një festë të madhe - në dy sirtarë ka mjaft kube akulli për çdo rast. Funksioni "IceMaker", që mund të çaktivizohet, siguron rimbushje plotësisht automatike.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

NoFrost

NoFrost

Në frigoriferët me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

SuperCool

SuperCool

Për ftohje të shpejtë të ushqimit të freskët SuperCool krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në +2°C në pjesën e ftohjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës informon menjëherë në mënyrë optike dhe akustike rreth gjërave të padëshiruara dhe devijimet e temperaturës, z. B. me derën e hapur ose pas dështimit të rrymës.

Grupi i produkteve Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost
GTIN 9005382270936
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 320 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 39 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 2,5 A 189,4 W
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Komandimi MagicEye mit digitaler Temperatureinstellung
Përdorimi Me prekje
Numri i zonat e temperaturës 3
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 2
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & ndarja e ngrirjes
BottleTimer
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +3 °C deri në +7 °C
Rregullimi i lagështisë DuoCooling
Zonat e klimës ndarja e ftohjes BioFresh
Teknologjia e freskimit BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes Ndriçim LED
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Filtri i FreshAir
Sistemi i shinave të sirtarëve Ndarja e ftohjes Shina teleskop me tërheqje të plotë jashtë
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Kolonë dritash LED në të dyja anët dhe ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Ruajtja e shisheve E integruar
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 4
Numri i FlexSystem 0
Rafti i derës Rafte për konserva / Rafte për shishe
Rafti i derës së brendshme me rregullim të lartësisë I rregullueshëm me hapa
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -27 °C
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Pozicioni ndarja e ngrirjes poshtë
Procesi i shkrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 16,9 h
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 9,50 kg / 24h
Numri i kutive në ndarjen e ngrirjes 2
FrostSafe mit rundum geschlossenen, grauen Schubfächern
Sistemi i shinave të sirtarëve Ndarja e ngrirjes vollausziehbare Teleskopschienen mit Selbsteinzug
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ngrirjes Ndriçim LED
IceMaker po
Lloji i zorrës Zorrë fleksibël e përforcuar
Ndriçimi i IceMaker-Safe
Linja e furnizimit me ujë Lidhje fikse e ujit
Funksioni i MaxIce 2,7 kg / 24h
Prodhimi i kubave të akullit 1,4 kg / 24h
Furnizimi me kube akulli 2,7 kg
Numri i filtrave të ujit 1
Identifikimi i yjeve 4
Mur i pasmë i thatë
Materiali muri i pasmë i thatë Inoks
Dekori i derës së brendshme
Dizajni i rafteve të derës Comfort GlassLine
Materiali raftet e derës Xham me korniza plastike
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Material i rafteve të rregullueshme Ndarja e ngrirjes Plastikë
Materiali dera Inoks
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Pesha e kanatit të mobilies maks. 12/12/10/10
Mentesha e derës Majtas fikse/Djathtas fikse
Ndërrimi i menteshës së derës E pamundur
Këndi i hapjes së derës 115°
Guarnicioni i derës I ndryshueshëm
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Korniza dekorative
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.800 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 203,2 - 207,2 / 91,5 / 63,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.125,0 / 966,0 / 750,0 mm
Dimensionet L/GJ/TH 202,7 / 91 / 61 cm
Pesha (pa paketimin) 160 kg
Pesha (me paketimin) 172 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 522 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 363 l
nga të cilat BioFresh 70,6 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 160 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 159,5 l
Vlera sipas Standardit Global (GS)
** 
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Isbitsskopa

Isbitsskopa

Nr. i artikullit 742159300

Med isbitsskopan hamnar isbitarna snabbt och enkelt i drinkarna – tack vare den lutande ytan och det ergonomiskt utformade handtaget. Den genomskinliga glaciärgröna och satinerade, reptåliga ytan gör också isbitsskopan till en ren fröjd för ögat.

Kompleti i dorezave prej inoksi (4 copë)

Kompleti i dorezave prej inoksi (4 copë)

Nr. i artikullit 990033900

Ky komplet përmban katër doreza të forta prej inoksi, që shkojnë me kanatet prej inoksi të pajisjeve.

Kompleti i dorezave prej alumini (4 copë)

Kompleti i dorezave prej alumini (4 copë)

Nr. i artikullit 990051300

Ky komplet përmban katër doreza të forta prej alumini, që shkojnë me kanatet prej inoksi të pajisjeve.

Kanatet prej inoksi - ndarja e ftohjes

Kanatet prej inoksi - ndarja e ftohjes

Nr. i artikullit 990033700

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanati mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Nr. i artikullit 988098000

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.