Përdorim komod dhe dizajn praktik

Frigoriferët ftohës dhe ngrirës në sektorin e furrave të bukës dhe pastiçerive kanë kërkesa shumë të larta. Në faktorët ndikues futen ndër të tjera temperaturat e larta të ambientit, pluhuri dhe mielli në ajër, si dhe hapja dhe mbyllja e shpeshtë e dyerve. Në punën e përditshme pajisjet profesionale duhet të jenë komode në përdorim dhe të lehta për t'u pastruar. Dhe ato duhet të funksionojnë në mënyrë të besueshme, ekonomike dhe për rrjedhojë të konsumojnë pak energji. Pajisjet për furrat e bukës nga Liebherr janë projektuar saktësisht për të përmbushur këto kërkesa.

Pajisjet profesionale

Në gastronomi, tregti ose laborator - frigoriferët ftohës profesionalë Liebherr plotësojnë të gjitha kërkesat e profesionistëve. Pajisjet për përdorim profesional

Mediat sociale

Liebherr kalon në median sociale: Bëhuni pjesë e komunitetit tonë dhe merrni jo vetëm përkrahje në rast shërbimi, por edhe këshilla dhe truke për ruajtjen e përkryer të ushqimit tuaj. Liebherr në rrjetet sociale