MRFvd 5511 Performance Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm bruto 569 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
Agjenti ftohës R 600a
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
Ngarkesa 05l PET 354
Ngarkesa 033l kanaçe 708
Klasa e efiçencës së energjisë C

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Pa nevojë për mirëmbajtje dhe shumë i saktë – Lexoni lehtë dhe mënyrë të saktë temperaturën e vendosur në treguesin dixhital të temperaturës. Kështu nuk ju duhet as të ndërroni bateritë.

Trupi

Trupi

Individual dhe i fortë: Projektoni formën e trupit pikërisht sipas dëshirave tuaja. Ai është i fortë, rezistent ndaj goditjeve dhe i lehtë për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Në sajë të menteshës së ndryshueshme të derës ju mund ta mbushni ose ta zbrazni fare lehtë pajisjen tuaj në çdo vend.

Doreza e futur

Doreza e futur

Manovrim i lehtë – Me dorezën e futur të vendosur në anë të derës, ju mund ta hapni dhe ta mbyllni sërish derën në mënyrë komode. Asgjë nuk zgjatet jashtë ku mund të ngecni. Një avantazh i mirëfilltë, veçanërisht në hapësirat e ngushta.

Guarnicioni që mund të ndërrohet

Guarnicioni që mund të ndërrohet

Kurseni kohë dhe para. Guarnicionet e dyerve me kapje mund t'i ndërroni vetë shpejt dhe fare lehtë. Pothuajse pa asnjë vegël pune ose pa lënë takim me teknikun.

Xhami i sigurisë

Xhami i sigurisë

Dyert me xham sigurie të temperuar me një fletë janë shumë sigurta ndaj thyerjes. Në sajë të zvogëlimit të profilit të aluminit në kornizë, sipërfaqja e prezantimit kthehet në një sipërfaqe shumë të madhe.

Dera me vetëmbyllje

Dera me vetëmbyllje

Një derë e pajisjes që lehtëson proceset e punës suaj dhe që mbyllet vetë nga një kënd hapjeje prej 90°, në mënyrë që frigoriferi ftohës ose ngrirës të mos qëndrojë hapur pa dashje. Në këtë mënyrë temperatura e brendshme mbetet e qëndrueshme dhe cilësia e produkteve në ruajtje mbetet e pandryshuar. Mbi 90° dera qëndron e hapur dhe ju mund ta mbushni ose ta zbrazni pajisjen në mënyrë komode.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382232378
Klasifikimi Performance
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 535 kWh/a
Klasa e klimës CC2
Klasa e temperaturës K4
Sicherheitsklasse 5
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Frekuenca 50 Hz
Klasa e temperaturës K4
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Vlera e lidhjes 2,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Treguesi i temperaturës ndarja e ftohjes I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Ftohja e vëllimit bruto 569 l
Ftohja e volumit neto 432 l
Sistemi i ftohjes Dinamik
Agjenti ftohës R 600a
Diapazoni i temperaturave +1 °C deri në +15 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me rregullim të lartësisë 4
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse 60 kg
Ngarkesa 05l PET 354
Veshja 0,5l PET 9
Ngarkesa 033l kanaçe 708
Veshja 0,33l kanaçe 9
Ndriçimi i brendshëm Kolonë dritash LED majtas
Ngjyra trupi Gri
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera Derë me xham izolues
Brava mekanike
Doreza Dorezë e futur
Hapësira e brendshme rezistente ndaj ujit të spërkatur
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Dyert me vetëmbyllje
Këmbë të rregullueshme 2
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Skara e bazamentit
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Vëllimi i përgjithshëm bruto 569 l
Vëllimi total neto 432 l
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 1.720,0 / 765,0 / 840,0 mm
Pesha (pa paketimin) 92,00 kg
Pesha (me paketimin) 99,00 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.