Besueshmëria dhe siguria më e lartë

Në laboratorë vendosen kërkesat më të larta lidhur me sigurinë dhe besueshmërinë për frigoriferët ftohës dhe ngrirës. Sistemi elektronik preciz, sistemi i ftohjes dinamike dhe izolimi shumë i mirë garantojnë kosto të ulëta pune dhe në të njëjtën kohë mbrojnë mjedisin. Komponentët modernë dhe sistemi preciz i komandimit sigurojnë që substancat dhe materialet e vendosura në ruajtje të mbahen në kushtet më optimale.

Frigoriferët ftohës për laborator

Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 11-17 nga 17

  • 1
  • 2

LKPv 6523 MediLine

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 216,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,563 kWh / 24h

LKPv 8420 MediLine

Vëllimi bruto total 856 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 216,0 / 79,0 / 98,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,650 kWh / 24h

LKUexv 1610 MediLine

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,0 / 59,7 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,863 kWh / 24h

LKUv 1610 MediLine

Vëllimi bruto total 142 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,0 / 59,7 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,747 kWh / 24h

LKUv 1613 MediLine

Vëllimi bruto total 152 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,0 / 59,7 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,010 kWh / 24h

LKv 3910 MediLine

Vëllimi bruto total 361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 184,0 / 59,7 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,846 kWh / 24h

LKv 3913 Mediline

Vëllimi bruto total 386 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 184,0 / 59,7 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,315 kWh / 24h
  • Rezultati i kërkimit për faqe
  • 1
  • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.