CFf 2500 Pure Frigorifer banak me StopFrost

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 167,5 / 72,2 cm
Klasa e efiçencës së energjisë F
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Karakteristikat

FrostProtect

FrostProtect

Për të siguruar funksionimin optimal të frigoriferëve ngrirës edhe në temperatura të ulëta të ambientit, pajisjet janë projektuar nga "FrostProtect" për të qenë të përshtatshme deri në një temperaturë të -15°C. Nëse temperatura e ambientit bie nën +10°C, ato vazhdojnë të funksionojnë me efikasitet. Kështu, pajisjet mund të instalohen edhe në dhoma pa ngrohje, siç është garazhi.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9550000031012
Vëllimi i përgjithshëm 497 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 497 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 497,0 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 324,00 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 33 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 167,5 / 72,2 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 840,0 / 1.903,0 / 733,0 mm
Pesha (pa paketimin) 70,30 kg
Pesha (me paketimin) 76,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Sistemi i mbylljes
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
Koha e ruajtjes në rast defekti 40,00 h
Kapaciteti total i ngrirjes 20,00 kg / 24h
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
StopFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Pllakat për ftohje 0
Koshat me varje 2
Numri maksimal i koshave (shih figurën) 7
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur
Mentesha e derës E ndryshueshme majtas ose e ndryshueshme djathtas
Këndi i hapjes së derës

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.