GT 2632 Comfort Frigorifer banak me StopFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,5 / 87,9 / 76,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 237 l
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Karakteristikat

FrostProtect

FrostProtect

Për të siguruar funksionimin optimal të frigoriferëve ngrirës edhe në temperatura të ulëta të ambientit, pajisjet janë projektuar nga "FrostProtect" për të qenë të përshtatshme deri në një temperaturë të -15°C. Nëse temperatura e ambientit bie nën +10°C, ato vazhdojnë të funksionojnë me efikasitet. Kështu, pajisjet mund të instalohen edhe në dhoma pa ngrohje, siç është garazhi.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9005382234211
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,518 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 190 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Përshtatshmëria e temperaturës së ulët -15°C
Fuqia e tingullit të zhurmës 39 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 237 l
Vëllimi bruto total 252 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,5 / 87,9 / 76,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.025,0 / 952,0 / 802,0 mm
Pesha (pa paketimin) 43,00 kg
Pesha (me paketimin) 53,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -10 °C deri në -28 °C
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
FrostControl
Alarmi i derës
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost I komanduar nga koha
Sistemi i mbylljes
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
StopFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Koha e ruajtjes në rast defekti 37 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 20 kg
Pllakat për ftohje 0
Koshat me varje 2
Numri maksimal i koshave (shih figurën) 7
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë frigoriferi banak ergonomike

Shkarkimet

Aksesorët

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988125900

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Tabakaja e ngrirjes

Tabakaja e ngrirjes

Nr. i artikullit 743138900

Në tabakanë praktike të ngrirjes, frutat, manaferrat dhe erëzat mund të ngrihen individualisht. Kjo parandalon ngjitjen e tyre, ruajtjen e formës dhe lehtëson ndarjen në porcione dhe paketimin e mëvonshëm hermetik.

Koshi shtesë për frigoriferët ngrirës banak

Koshi shtesë për frigoriferët ngrirës banak

Nr. i artikullit 711272500

Plotësim fleksibël: Koshat shtesë të frigoriferëve ngrirës banak lehtësojnë ndarjen e artikujve të vegjël në ngrirje dhe lejojnë qasje më të shpejtë tek artikujt në ngrirje.

Brava

Brava

Nr. i artikullit 959404600

Te frigoriferët ngrirës banak, brava mund të montohet lehtë në trupin e frigoriferit dhe kështu ajo siguron një ruajtje të sigurt të produkteve në frigoriferin ngrirës.

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Nr. i artikullit 830133000

Me ndihmën e lapsit me ngjyrë gërvishtjet e vogla mbi sipërfaqet e bardha mund të eliminohen shpejt.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.