Изберете асортиман
Затвори

Вие водете сметка за храната, а ние ќе се погрижиме за сè друго.

Нашите апарати за ладење постојано се рангирани на највисоките позиции. И не само во однос на економичноста.

    
        
        
    

Кога станува збор за ефикасноста, ние сме фокусирани на повеќе фактори одеднаш, а не само на еден. Или кажано поинаку: за нас важи правилото дека сите добри нешта доаѓаат во пакет од пет.

Иста ефикасност - различна ознака.

Од 1 март 2021 година електричните уреди добија нова енергетска ознака.

Претходната енергетска ознака нудеше многу ограничена помош при одлуката за купување. Така, покрај класа А, имаше и класи А+, А++ и А+++. Новата ознака значи дека сте поштедени од четврти или петти плус. Апаратите повторно ќе бидат распределени на скалата на ефикасност од А до Г.

    
        
        
    

Што значи новата ознака за апаратите на „Либхер“?

Воведувањето на новата ознака дополнително ја инспирира нашата страст за иновации. Повторно ги оптимизиравме нашите апарати, така што тие сега ги заземаат врвните класи на ефикасност на пазарот. Сепак, ние сакаме уште повеќе да ги подобриме овие врвни резултати. Затоа, работиме на идните иновации.

Откријте ги нашите најефикасни работници.

Нашите апарати за ладење трошат многу малку електрична енергија. Затоа, не е изненадување што многу уреди на „Либхер“ лесно спаѓаат во најекономичните класи на енергетска ефикасност. Оваа ефикасност има две предности: ја заштитува животната средина и ја намалува сметката за струја. Ниските нивоа на потрошувачка немаат никакво влијание врз ладењето, па така вашата храна останува свежа долго време.

Резултати 1-9 од 9

CBNbda 5723 Plus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

RBa 4250 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 160 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 160 l
 • Нивото на бучава 35 dB

CBNes 5775 Premium BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201 / 70 / 66,5 cm
 • Вкупна зафатнина 392 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201 / 70 / 66,5 cm
 • Вкупна зафатнина 392 l
 • Нивото на бучава 35 dB
 • IceMaker бр

ICBb 5152 Prime BioFresh Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и SmartFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 256 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 256 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

CBNsda 5723 Plus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

CBNsda 5753 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

IRBb 4170 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 121,6 - 123,1 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 191 l
 • Нивото на бучава 29 dB

SIBa 3950 Prime BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 87 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
 • Вкупна зафатнина 87 l
 • Нивото на бучава 34 dB
 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close