EGN 9171 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Технологија на ладење NoFrost
Висина на ниша 213 cm
Вкупен нето капацитет 218 l
Фиоки 3
Тип на вградување Може да се вгради
Монтажа на врати Фиксна врата
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost
GTIN 9005382224496
Класа на енергетска ефикасност A+
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,775 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 283 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 39 dB
Вкупен нето капацитет 218 l
Вкупен бруто капацитет 281 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,0 A 120 W
Висина на ниша 213 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 2.270,0 / 665,0 / 765,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,36 - 213,4 / 45,7 - 45,72 / 63,5 cm
Тежина (без пакување) 137,00 kg
Тежина (со пакување) 152,00 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14°C до -27°C
Управување 3,5" LCD-екран во боја, на допир и на повлекување
Работење Електроника на допир
Приказ на температурата Замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм на врата на преграда на замрзнувач акустично
SuperFrost управуван според количина
Меко затворање SoftSystem
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice) *
SmartDeviceBox претходно поставена
NoFrost
Sternekennzeichen 4
Технологија на ладење NoFrost
Lagerzeit bei Störung 14 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 12 kg
Фиоки 3
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Материјал на полици на преграда на замрзнувач Стакло
VarioSpace
Осветлување Осветлен страничен ѕид
Акумулатори за ладење 0
Сад за коцки мраз 0
FrostSafe-систем со целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се менува од лево
Агол на отварање на врати 115°
Вентилација Вентилација кај ногарките
SmartDevice функција, ако е достапна

Преземања

Додатоци

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 988103600

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 988117400

Art. Nr. 840902201

Art. Nr. 840903001

Art. Nr. 988122700

Награди

If Design Award

If Design Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.