EGN 9271 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 61 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 352 l
Нивото на бучава 37 dB
IceMaker Да

German Engineering

German Engineering

Нашите супериорни производи нудат врвен квалитет, врвен дизајн и иновативни карактеристики што најдобро одговараат на вашиот животен стил. Употребата на висококвалитетни материјали, совршено детални завршетоци и елитни компоненти за ладење се комбинираат со најновите процеси на производство, што резултира во извонреден производ за ладење.

SuperQuiet

SuperQuiet

Нивоата на бучава се сведени на минимум благодарение на навистина тивките компресори со контролирана брзина кои апсорбираат звук. Заедно со колото за ладење со низок шум, овие карактеристики обезбедуваат точни перформанси, енергетска ефикасност и супер тивка работа.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Допир на поголем комфорт ви нуди едноставното за употреба електронско управување на допир InfinitySwipe со светол и прегледен 3,5 инчен екран, што можете интуитивно и лесно да го користите преку Touch & Swipe.

InfinityLight

InfinityLight

Хомогено интегрираното LED странично осветлување на Monolith дава прекрасен и рамномерен сјај што може да се прилагоди според вкусот, вклучувајќи мек ефект на осветлување при отворање на вратите и пријатна ноќна затемнетост. InfinityLight не додава само драма и стил, тоа исто така емитира помалку топлина, зачувувајќи го квалитетот на храната.

SuperFrost

SuperFrost

Едноставно, брзо замрзнете ги тукушто купените намирници за да ја зачувате оптималната свежина на храната, запечатувајќи ги аромите и одржувајќи ги неопходните витамини и минерали.

IceMaker

IceMaker

Автоматскиот ледомат на Monolith произведува 1,6 килограми филтриран лед за 24 часа. Активирајте ја функцијата SuperFrost за уште поголем капацитет за производство. Со капацитет за складирање од 1,8 килограми, никогаш нема да останете без лед.

SoftSystem

SoftSystem

Благодарение на SoftSystem-системот за меко затворање, вратите се затвораат сами, при целосно полнење, особено меко и тивко. Во зависност од големината, носивоста на шарките на вратата на Monolith за панели на врата изнесува до 40 кг дополнителна тежина.

Freezer Door Bins

Freezer Door Bins

Со својот уникатен дизајн, издржливите корпи на вратите од Monolith фрижидерите овозможуваат слободно течење на ладен воздух, одржувајќи ја температурата константна при оптимизирање на зачувувањето на храната. Проsирните корпи за врата се исто така целосно прилагодливи, лесно сместувајќи предмети од мала до средна големина, така што внатрешните полици на замрзнувачот можат слободно да содржат пообемна храна.

Група на производ Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost
GTIN 9005382274934
Series
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 359 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,0 A 181,8 W
Управување 3,5"-LCD-Farbdisplay
Работење Touch
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
BottleTimer
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -27 °C
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Време на одложување поради дефект ГС * 12 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 18,00 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 3
FrostSafe целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач осветлен страничен ѕид
VarioSpace
IceMaker Да
Производство на коцки мраз 1,1 kg / 24h
Место за коцки мраз 2,4 kg
Сад за коцки мраз
Број на сад за коцки мраз 0
Број на батерии за ладење 0
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Максимална тежина на преден дел на мебел 30
Стопирач за врата може да се смени лево
Промена на шарката на вратата можно со помош на услугата за клиенти
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.500 mm
Димензии В/Ш/Д 212,6 / 60,2 / 61 cm
Волумен на прегради за замрзнување 352 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 352,1 l
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 61 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.170,0 / 665,0 / 765,0 mm
Тежина (без пакување) 156 kg
Тежина (со пакување) 168 kg
Вкупна зафатнина ** 352 l
Вредност според глобален стандард (GS)
** 
Во согласност со Регулативата ЕУ 2019/2016 година, вкупниот волумен го претставуваме како цел број (заокружен надолу) и волуменот на одделите за замрзнување и свежа храна со едно децимално место. Целосниот спектар на класи на ефикасност може да се најде на страница 9. Според (ЕУ) 2017/1369 6а. Терминот „волумен“ се однесува на терминот „волумен“ споменат во сегашната регулатива.
Сад со путер

Сад со путер

Арт. бр. 988245900

Благодарение на можноста за ракување со една рака, садот за путер со убава форма може преку капакот лесно да се транспортира и отвора. Поради неговите пропорции, во него може да се чуваат различни големини на путер. Тој е цврст и може да се мие во машина за садови, а се вклопува во сите Liebherr сталажи за шишиња и конзерви.

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 988117200

Решетка за 3 шишиња

Решетка за 3 шишиња

Арт. бр. 988246600

"Полицата за 3 шишиња е практично и елегантно решение за складирање до три шишиња кои се легнати безбедно и се заштедува простор. Ако полицата за шишиња не е потребна, може брзо да се извади од апаратот или да се намести исправено за да се заштеди простор."

Држач против превртување

Држач против превртување

Арт. бр. 990304000

По инсталацијата, фиксирајте го уредот со држачот против превртување. Ова се наоѓа на таванот на уредот Monolith за да го поврзете уредот со задниот ѕид на мебелот – за поголема безбедност.

Арт. бр. 988103600

Рамна рачка

Рамна рачка

Арт. бр. 990146100

Рамната рачка направена од четкан алуминиум добро лежи во раката и овозможува удобно отворање на уредот. Благодарение на убавата форма, дава уште попривлечен изглед на уредот.

Кружна рачка

Кружна рачка

Арт. бр. 990148900

Кружната рачка направена од не'рѓосувачки челик добро лежи во раката и овозможува удобно отворање на уредот. Благодарение на убавата форма, дава уште попривлечен изглед на уредот.

Квадратна рачка

Квадратна рачка

Арт. бр. 990149200

Квадратната рачка направена од четкан алуминиум добро лежи во раката и овозможува удобно отворање на уредот. Благодарение на убавата форма, дава уште попривлечен изглед на уредот.

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 909669901

Арт. бр. 990149600

Арт. бр. 990155200

Арт. бр. 990176500

Арт. бр. 990178700

Цокле од 60 инчи

Цокле од 60 инчи

Арт. бр. 990236600

Цоклето од 60-инчен не'рѓосувачки челик е лесно за монтирање, спречува навлегување нечистотија под уредот и дава убав надворешен изглед.

Арт. бр. 990239000

Арт. бр. 990281900

Арт. бр. 990142800

Сет за загревање на страничниот ѕид на двокрилен Monolith

Сет за загревање на страничниот ѕид на двокрилен Monolith

Арт. бр. 990306100

Комплетот за двокрилен уред има грејач за страничниот ѕид, што спречува формирање на кондензација. Не е потребно дополнително напојување за грејачот на страничниот ѕид; за ова има приклучок на задниот дел на уредите.

Арт. бр. 840902201

Арт. бр. 990188302

Арт. бр. 840903001

Арт. бр. 988098000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.