SUIG 1514 Comfort Фрижидер за замрзнување што може да се вгради под работна маса

Технологија на ладење SmartFrost
Висина на ниша 82 - 88 cm
Фиоки 3
Тип на вградување Подпултно вградливо
Димензии В/Ш/Д 82 / 59,7 / 55 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Класа на енергетска ефикасност E

Опрема

SmartFrost

SmartFrost

Со SmartFrost, заледувањето на внатрешноста и храната е значително намалено. Од таа причина, одмрзнувањето е потребно во помал број на случаи. Внатрешните ѕидови се мазни и лесни за чистење. Испарувачот обвиткан со пена обезбедува висока енергетска ефикасност и рамномерно ладење.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 60 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер за замрзнување за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803055419
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,3 A
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 167,90 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 35 dB
Висина на ниша 82 - 88 cm
Димензии В/Ш/Д 82 / 59,7 / 55 cm
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Тежина (без пакување) 36,50 kg
Тежина (со пакување) 39,00 kg
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм на врата на преграда на замрзнувач визуелно и акустично
SuperFrost управуван според време
Време на складирање при грешка 10,05 h
Вкупен капацитет на замрзнување 5,74 kg / 24h
Sternekennzeichen 4
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење SmartFrost
Фиоки 3
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Материјал на полици на преграда на замрзнувач Стакло
VarioSpace
Осветлување
Акумулатори за ладење 0
Сад за коцки мраз 0
FrostSafe-систем со целосно затворени проѕирни фиоки
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Вентилација Вентилација во основата
Вкупна зафатнина 95 l
Волумен на прегради за замрзнување 95 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 95,1 l

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.