ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување што може да се вгради, со BioFresh и NoFrost

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 203,2 - 207,2 / 91,5 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 522 l
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Класа на енергетска ефикасност F
Технологија за свежина BioFresh
Технологија на ладење NoFrost

Опрема

BioFresh

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини.

DuoCooling

DuoCooling

Благодарение на две сосема одделни кола за ладење коишто може да се контролираат, DuoCooling овозможува прецизно и самостојно регулирање на температурата во комбинациите на фрижидер-замрзнувач во преградата на фрижидерот и замрзнувачот. Притоа, меѓу деловите за ладење и замрзнување не настанува никаква размена на воздухот. Со тоа се спречува ширењето на миризбите и сушењето на складираната храна.

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода. Дали за еден ладен пијалак или за голема забава – во двете фиоки, за секоја причина има доволно место за коцките мраз. IceMaker-от што може да се исклучува обезбедува целосно автоматско надополнување.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

SuperCool

SuperCool

За брзо ладење на свежо складираната храна SuperCool создава поголеми ладни резерви. При намалување на +2°C во делот за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

Аларм за температура

Аларм за температура

Алармот за температура моментално оптички и акустично известува за несакани температурни отстапувања, на пример со отворена врата или по прекин на електричната енергија.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Технички податоци

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради
GTIN 9005382233597
Series Peak
Ознака за енергија EnergyStar
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 341,28 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 40 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A 189,4 W
Управување MagicEye со дигитален приказ на температура
Работење Touch
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Anzahl Temperaturzonen 3
Број на контролни кола за ладење 2
Заклучување за деца
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и замрзнувач
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +3 °C до +9 °C
Технологија за свежина BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
се извлекува на телескопските шини
со SoftTelescopic
Променливо употребливо како сеф за овошје и зеленчук или сеф за месо и млечни производи 2
Внатрешно осветлување во фиоките BioFresh ЛЕД осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
SoftSystem SoftSystem
Внатрешно осветлување на дел за ладење ЛЕД светлосна лента и ЛЕД таванско осветлување
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 0
оттаму прилагодив по висина 3
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 4
VarioBox
Полица за јајца
Полици за врата Flaschen- und Konservenabsteller
Количка на извлекување
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Време на складирање при грешка 12,00 h
Вкупен капацитет на замрзнување 10,00 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 2
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач ЛЕД осветлување
Замрзнувач со 4 ѕвездички
IceMaker Фиксен приклучок за вода
Производство на коцки мраз 0,90 kg / 24h
Место за коцки мраз 2,7 kg
Сад за коцки мраз
Sternekennzeichen 4
Знак за ѕвезда 4
Сув заден ѕид
Материјал сув заден ѕид Не’рѓосувачки челик
Дизајн на внатрешни полици на врата Премиум GlassLine
Материјал на полици на врата Стакло со лајсна од не'рѓосувачки челик
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Пластика
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата фиксиран лево или фиксиран десно
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Декоративна рамка
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 203,2 - 207,2 / 91,5 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.125,0 / 966,0 / 750,0 mm
Тежина (без пакување) 160,00 kg
Тежина (со пакување) 172 kg
Вкупна зафатнина 522 l
Волумен на прегради за ладење 363 l
оттаму BioFresh 70,6 l
Волумен на прегради за замрзнување 160 l

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.