ECBNe 8871 BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 203,2 - 207,2 / 91,5 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 522 l
Нивото на бучава 39 dB
IceMaker Да

BioFresh

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини.

DuoCooling

DuoCooling

Благодарение на два потполно одделни кола за ладење, DuoCooling осигурува дека нема размена на воздух помеѓу ладилникот и замрзнувачот. Храната не се исуши и мирисот не се пренесува. А тоа значи: помалку фрлање, помалку купување, но и поголема заштеда и уживање.

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода. Дали за еден ладен пијалак или за голема забава – во двете фиоки, за секоја причина има доволно место за коцките мраз. IceMaker-от што може да се исклучува обезбедува целосно автоматско надополнување.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

SuperCool

SuperCool

За брзо ладење на свежо складираната храна SuperCool создава поголеми ладни резерви. При намалување на +2°C во делот за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

Аларм за температура

Аларм за температура

Алармот за температура моментално оптички и акустично известува за несакани температурни отстапувања, на пример со отворена врата или по прекин на електричната енергија.

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради
GTIN 9005382271070
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 339 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 39 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 2,5 A 189,4 W
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Управување MagicEye mit digitaler Temperatureinstellung
Работење Touch
број на температурни зони 3
Број на контролни кола за ладење 2
Заклучување за деца
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и замрзнувач
BottleTimer
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +3 °C до +7 °C
Регулирање на влажноста DuoCooling
Клима зони на дел за ладење BioFresh
Технологија за свежина BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
Внатрешно осветлување во фиоките BioFresh ЛЕД осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Филтер FreshAir
Систем во фрижидерот за извлекување фиоки целосно вадливи телескопски шини
SoftSystem SoftSystem
Внатрешно осветлување на дел за ладење ЛЕД светлосна лента на двете страни и ЛЕД таванско осветлување
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 0
оттаму прилагодив по висина 3
Складирање на шишиња интегрирана
Број на полици за шишиња 2
Број на полици за конзерви 4
Број на FlexSystem 0
Полици за врата Полица за галонски туби / Полица за конзерви
Полици на внатрешниот дел на вратата со прилагодлива висина Прилагодливи само во неколку чекори
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -27 °C
Технологија на ладење NoFrost
Позиција за замрзнувач долу
Процес на одмрзнување автоматски
Време на одложување поради дефект ГС * 16,9 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 9,50 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 2
FrostSafe mit rundum geschlossenen, grauen Schubfächern
Систем за извлекување во преградата на замрзнувачот vollausziehbare Teleskopschienen mit Selbsteinzug
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач ЛЕД осветлување
IceMaker Да
Тип на цревото Засилено флексибилно црево
Осветлување на фиоката IceMaker
водоводна цевка Фиксен приклучок за вода
MaxIce-Funktion 2,7 kg / 24h
Производство на коцки мраз 1,4 kg / 24h
Место за коцки мраз 2,7 kg
Број на филтри за вода 1
Знак за ѕвезда 4
Сув заден ѕид
Материјал сув заден ѕид Не’рѓосувачки челик
Декор за внатрешни врати
Дизајн на внатрешни полици на врата Комфор GlassLine
Материјал на полици на врата Стакло со пластична рамка
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Пластика
Материјал на врата Нерѓосувачки челик
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Максимална тежина на преден дел на мебел 27/10/10
Стопирач за врата може да се смени лево
Промена на шарката на вратата можно со помош на услугата за клиенти
Агол на отварање на врати 115°
Заптивање на вратата може да се смени
Ногалки со приспособлива висина 2
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Декоративна рамка може да се надгради
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.800 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 203,2 - 207,2 / 91,5 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.125,0 / 966,0 / 750,0 mm
Димензии В/Ш/Д 202,7 / 91 / 61 cm
Тежина (без пакување) 160 kg
Тежина (со пакување) 175 kg
Вкупна зафатнина ** 522 l
Волумен на прегради за ладење 363 l
оттаму BioFresh 70,6 l
Волумен на прегради за замрзнување 160 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 159,5 l
Вредност според глобален стандард (GS)
** 
Во согласност со Регулативата ЕУ 2019/2016 година, вкупниот волумен го претставуваме како цел број (заокружен надолу) и волуменот на одделите за замрзнување и свежа храна со едно децимално место. Целосниот спектар на класи на ефикасност може да се најде на страница 9. Според (ЕУ) 2017/1369 6а. Терминот „волумен“ се однесува на терминот „волумен“ споменат во сегашната регулатива.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.