UIK 1514 Comfort Интегриран подпултен ладилник

Класа на енергетска ефикасност A++
Вкупен нето капацитет 119 l
Технологија на ладење
Тип на вградување Може да се вгради на долната страна
Висина на ниша 82 - 88 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Опрема

Замрзнувач со 4 ѕвездички

Замрзнувач со 4 ѕвездички

Во замрзнувачот со 4 ѕвездички, свежата храна може да се замрзне и да се чува подолго време. Температурата од -18°C и пониска обезбедува зачувување на складираните витамини и минерали.

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 50 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803054375
Класа на енергетска ефикасност A++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,378 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 138 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Акустична моќност 38 dB
Вкупен нето капацитет 119 l
Фрижидер 104 l
Замрзнувач 15 l
Вкупен бруто капацитет 122 l
Фрижидер 107 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Висина на ниша 82 - 88 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 35,50 kg
Тежина (со пакување) 38,00 kg
Опсег на температура на дел за ладење +2 °C до +9 °C
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Фрижидер
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
SuperCool
SuperFrost
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
Процес на одмрзнување автоматски
Осветлување LED-осветлување
Број на полиците во делот за ладење 3
оттаму прилагодив по висина 2
вклучувајќи флексибилно корисна полица за шишиња 0
разделиво 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Дизајн на внатрешни полици на врата Комфор GlassLine
Број на полици за шишиња 1
Број на полици за конзерви 1
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на садови за овошје/зеленчук 1
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Замрзнувач со 4 ѕвездички
Технологија на ладење
Lagerzeit bei Störung 12 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 2 kg
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се менува од десно
Агол на отварање на врати 115°
Vario основа
Вентилација Вентилација кај ногарките

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 988117000

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 909621400

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.