UIKo 1560 Premium Фрижидер за под работна маса што може да се вгради

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Вкупна зафатнина 132 l
Нивото на бучава 35 dB

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 60 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Со LiftUp-Box, делот за складирање под фиоката на тркалца може да се искористи идеално. Поставен е ергономски, може лесно да се извади и да се наполни со товар до 4 кг. Кога ќе се извлече, LiftUp-Box се поткрева од вдлабнатината во долниот дел така што вадењето на храната е лесно.

Група на производ Фрижидер за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803135555
Series Премиум
Ознака за енергија
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 93 kWh/a
Климатска класа SN,N,ST
Нивото на бучава 35 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Работење Копчиња
број на температурни зони 1
Број на контролни кола за ладење 1
Приказ на температурата Преграда на фрижидер
BottleTimer
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +2 °C до +9 °C
Процес на одмрзнување автоматски
SoftSystem SoftSystem
Внатрешно осветлување на дел за ладење ЛЕД таванско осветлување
Број на полиците во делот за ладење 2
разделиво 0
оттаму прилагодив по висина 0
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 0
VarioBox
Број на Vario кутии 0
Сад за путер
Полица за јајца 10 јајца
Полици за врата
Количка на извлекување
Кутија LiftUp
Материјал на полици на врата
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Количка на извлекување
Максимална тежина на преден дел на мебел 10
Стопирач за врата што се извлекува
Агол на отварање на врати
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.200 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Димензии В/Ш/Д 82 / 59,7 / 55 cm
Тежина (без пакување) 41,8 kg
Тежина (со пакување) 44,4 kg
Вкупна зафатнина * 132 l
Волумен на прегради за ладење 132 l
Во согласност со Регулативата ЕУ 2019/2016 година, вкупниот волумен го претставуваме како цел број (заокружен надолу) и волуменот на одделите за замрзнување и свежа храна со едно децимално место. Целосниот спектар на класи на ефикасност може да се најде на страница 9. Според (ЕУ) 2017/1369 6а. Терминот „волумен“ се однесува на терминот „волумен“ споменат во сегашната регулатива.

Арт. бр. 988258000

Сад со путер

Сад со путер

Арт. бр. 988245900

Благодарение на можноста за ракување со една рака, садот за путер со убава форма може преку капакот лесно да се транспортира и отвора. Поради неговите пропорции, во него може да се чуваат различни големини на путер. Тој е цврст и може да се мие во машина за садови, а се вклопува во сите Liebherr сталажи за шишиња и конзерви.

FlexCube

FlexCube

Арт. бр. 988267100

Сакате безбедно да чувате мали цевки, отворен јогурт или јајца од препелица? Со FlexCube тоа не е никаков проблем: Неговите отвори со различна големина нудат простор за широк спектар на ситници. Благодарение на компактните димензии, неколку FlexCube истовремено можат да се соберат во фрижидерот. FlexCube може да се мие во машина за садови и се вклопува во сите Liebherr сталажи за шишиња и конзерви.

Решетка за 3 шишиња

Решетка за 3 шишиња

Арт. бр. 988246600

"Полицата за 3 шишиња е практично и елегантно решение за складирање до три шишиња кои се легнати безбедно и се заштедува простор. Ако полицата за шишиња не е потребна, може брзо да се извади од апаратот или да се намести исправено за да се заштеди простор."

Арт. бр. 741358800

Ако има потреба од поголем простор за пијалаци, може да се користат отстранливите корпи за шишиња UIKO 1550 и UIKO 1560 (дополнителна опрема) како замена за фиоката за шишиња. Корпите за шишиња нудат многу простор шишиња (до 1,5 л) и пакувања за пијалаци. Вградената рачка го олеснува транспортот, прилагодливите држачи овозможуваат безбедно држење на шишињата.

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 990156100

Заоблена рачка од нерѓосувачки челик од 586 mm

Заоблена рачка од нерѓосувачки челик од 586 mm

Арт. бр. 990473400

Надградете го вашиот фрижидер или замрзнувач со оваа робусна и безвременски елегантна рачка на вратата од премиум нерѓосувачки челик долга 586 mm.

Арт. бр. 990283300

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.