UIKP 1550 Premium Интегриран подпултен ладилник

Класа на енергетска ефикасност A+++
Вкупен нето капацитет 136 l
Технологија на ладење
Тип на вградување Подпултно вградливо
Висина на ниша 82 - 88 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Опрема

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 50 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803054429
Класа на енергетска ефикасност A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,168 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 62 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Акустична моќност 35 dB
Вкупен нето капацитет 136 l
Фрижидер 136 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Висина на ниша 82 - 88 cm
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 34,50 kg
Тежина (со пакување) 37,10 kg
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Tasten
Приказ на температурата Преграда на фрижидер
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
SuperCool
SuperFrost
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
Меко затворање SoftSystem
Процес на одмрзнување автоматски
Осветлување ЛЕД таванско осветлување
Број на полиците во делот за ладење 3
оттаму прилагодив по висина 3
разделиво 0
вклучувајќи флексибилно корисна полица за шишиња 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Број на полици за шишиња 1
Број на полици за конзерви 1
Број на Vario кутии 1
Сад за јајца
Број на садови за овошје/зеленчук 1
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Vario основа
Вентилација Вентилација во основата

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 988117000

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 909621200

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.