UIKP 1554 Premium Интегриран подпултен ладилник

Класа на енергетска ефикасност A+++
Вкупен нето капацитет 119 l
Тип на вградување Може да се вгради на долната страна
Висина на ниша 82 - 88 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

Замрзнувач со 4 ѕвездички

Замрзнувач со 4 ѕвездички

Во замрзнувачот со 4 ѕвездички, свежата храна може да се замрзне и да се чува подолго време. Температурата од -18°C и пониска обезбедува зачувување на складираните витамини и минерали.

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 50 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803187165
Класа на енергетска ефикасност A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,252 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 92 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Акустична моќност 34 dB
Вкупен нето капацитет 119 l
Фрижидер 104 l
Замрзнувач 15 l
Вкупен бруто капацитет 122 l
Фрижидер 107 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Висина на ниша 82 - 88 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 37,0 kg
Тежина (со пакување) 39,5 kg
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Фрижидер
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
SuperCool
SuperFrost
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Меко затворање SoftSystem
Процес на одмрзнување автоматски
Осветлување LED-осветлување
Број на полиците во делот за ладење 2
оттаму прилагодив по висина 2
разделиво 0
вклучувајќи флексибилно корисна полица за шишиња 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Број на полици за шишиња 1
Број на полици за конзерви 1
Број на Vario кутии 2
Сад за јајца
Број на садови за овошје/зеленчук 1
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Замрзнувач со 4 ѕвездички
Lagerzeit bei Störung 12 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 2 kg
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се менува од десно
Агол на отварање на врати 115°
Vario основа
Вентилација Вентилација кај ногарките

Преземања

Упатство за употреба UIKP 1554-20A (en)

Упатство за употреба UIKP 1554-20A (en)

PDF
Упатство за монтажа и инсталација UIKP 1554-20A (en)

Упатство за монтажа и инсталација UIKP 1554-20A (en)

PDF

Додатоци

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 988103600

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 909621200

Art. Nr. 988117400

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.