Замрзнувачи

Генерација на уреди

Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)


Класа на енергетска ефикасност


Фиоки


Материјал на врата


Боја на куќиште

ОпремаРезултати 11-20 од 41

GN 4635 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 175 / 70,0 / 75,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 312 l
 • Фиоки 7
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 5215 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195 / 70,0 / 75,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 360 l
 • Фиоки 8
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • BluPerformance

  Поголем волумен во внатрешноста за храна, економски и енергетски ефикасен во работењето, тивко и удобно ракување со одличен дизајн: Во областа на ладење и замрзнување, BluPerformance уредите на Liebherr поставуваат нови стандарди.

 • NoFrost

  Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

 • SmartDevice

  Кај уредите на Liebherr означени со „SmartDevice“, SmartDeviceBox овозможува контролирање на уредот и користење други услуги преку компјутери и мобилни уреди. SmartDeviceBox може да се нарача како додаток. Кај некои уреди, SmartDeviceBox е веќе интегриран, ова е означено со „i“ во името на уредот, на пример „KBi 4350“.

GN 5235 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195 / 70,0 / 75,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 360 l
 • Фиоки 8
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 5275 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195 / 70,0 / 75,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 360 l
 • Фиоки 8
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GNef 4335 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60,0 / 66,5 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 268 l
 • Фиоки 8
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • SmartSteel

  SmartSteel значително ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти и посебно лесно се чисти.

GNP 1066 Premium NoFrost Мал фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A++
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 91 l
 • Фиоки 3
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • NoFrost

  За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

 • VarioSpace

  Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

GNP 1913 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A++
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125 / 60,0 / 63,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 149 l
 • Фиоки 5
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • NoFrost

  За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

 • VarioSpace

  Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

GNP 1956 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A++
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125 / 60,0 / 63,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 149 l
 • Фиоки 5
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • NoFrost

  За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

 • VarioSpace

  Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

GNP 2303 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A++
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 144,7 / 60,0 / 63,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 185 l
 • Фиоки 6
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • NoFrost

  За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

 • VarioSpace

  Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

GNP 2313 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

 • Класа на енергетска ефикасност A++
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 144,7 / 60,0 / 63,0 cm
 • NoFrost
 • Вкупен нето капацитет 185 l
 • Фиоки 6
 • Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
 • NoFrost

  За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

 • VarioSpace

  Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.