GN 3835 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

Технологија на ладење NoFrost
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 135 / 70 / 75 cm
Фиоки 5
Класа на енергетска ефикасност D

Опрема

BluPerformance

BluPerformance

Поголем волумен во внатрешноста за храна, економски и енергетски ефикасен во работењето, тивко и удобно ракување со одличен дизајн: Во областа на ладење и замрзнување, BluPerformance уредите на Liebherr поставуваат нови стандарди.

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Екран на допир од 2,4 инчи

Екран на допир од 2,4 инчи

Екранот на допир од 2,4 инчи, со висока резолуција и со голем контраст е поставен зад вратата и овозможува интуитивно поставување на температурата.

Рачка со вграден механизам за отворање

Рачка со вграден механизам за отворање

Цврстите рачки со интегриран механизам за отворање во благородна и висококвалитетна оптика овозможуваат практично и лесно отворање на вратата.

LED

LED

Совршеното осветлување на продолжените фиоки на замрзнувачот е обезбедено со моќните, издржливи и еколошки LED светилки.

Приказ на статус

Приказ на статус

Приказот на состојбата на BluPerformance моделите се интегрира совршено и дискретно во вратата на уредот, со што е лесно и брзо визуелно да се забележи кога вратата е затворена. Синото светло покажува дека уредот работи правилно. Во случај на различен статус, екранот трепка со црвена боја и се огласува дополнителен звучен сигнал.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

Заптивање на вратата

Заптивање на вратата

Заптивањето на вратата коешто може да се менува придонесува за безбедно складирање на храната. Оптички погодно за соодветната врата или бојата на куќиштето, може лесно да се вметне, чисти или замени, со што се овозможува совршена хигиена.

VarioSpace

VarioSpace

Со отстранување на преградата на замрзнувачот и основните стаклени полици се создава VarioSpace, практичен систем за дополнителен простор за складирање.

Технички податоци

Група на производ Reach-In freezers with bottom compressor
GTIN 4016803055259
Вкупна зафатнина 221 l
Волумен на прегради за замрзнување 221 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 221,4 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 286 W
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 182,91 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 38 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 135 / 70 / 75 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.427,0 / 715,0 / 819,0 mm
Тежина (без пакување) 79,00 kg
Тежина (со пакување) 83,70 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Управување 2,4-инчен TFT-екран на допир, црно-бел, со дигитален приказ на температурата
Работење Touch
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според време
SmartGrid-ready
Меко затворање
Време на складирање при грешка 9,00 h
NoFrost
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Фиоки 5
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Материјал на полиците Стакло
VarioSpace
Осветлување ЛЕД осветлување
Акумулатори за ладење 1
Сад за коцки мраз 1
IceMaker
FrostSafe-систем со целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Рачка со вграден механизам за отворање
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Transportrollen hinten
Вметнато преку предната вентилација

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.