GX 823 Comfort Замрзнувачка кутија

Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 63,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупна зафатнина 68 l
Нивото на бучава 39 dB

SmartFrost

SmartFrost

Со SmartFrost, заледувањето на внатрешноста и храната е значително намалено. Од таа причина, одмрзнувањето е потребно во помал број на случаи. Внатрешните ѕидови се мазни и лесни за чистење. Испарувачот обвиткан со пена обезбедува висока енергетска ефикасност и рамномерно ладење.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Група на производ Замрзнувачка кутија
GTIN 4016803059547
Series Удобност
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 199 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 39 dB
Приклучна вредност 1,3 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
BottleTimer
Работење Копчиња
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно
Заклучување за деца
Технологија на ладење SmartFrost
Процес на одмрзнување рачно
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 6,00 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 2
оттаму на телескопските механизми 0
FrostSafe целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач
VarioSpace
Сад за коцки мраз
Број на сад за коцки мраз 0
Број на батерии за ладење 0
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Време на одложување поради дефект ГС * 14,00 h
Материјал на врата Челик
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Дизајн на врата SwingDesign
Боја на куќиште Бела
Боја на врата Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Ергономска рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Рачки за транспорт
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 1.600 mm
Волумен на прегради за замрзнување 68 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 68,0 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 63,1 / 55,3 / 62,4 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 691,0 / 567,0 / 711,0 mm
Тежина (без пакување) 29,8 kg
Тежина (со пакување) 32 kg
Вкупна зафатнина ** 68 l
Вредност според глобален стандард (ГС)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 990187100

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.