CBNes 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
0° фиока BioFresh
NoFrost
Технологија на ладење NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 203,9 / 91,0 / 61,5 cm
Вкупен нето капацитет 471 l
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Опрема

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини.

DuoCooling

Благодарение на две сосема одделни кола за ладење коишто може да се контролираат, DuoCooling овозможува прецизно и самостојно регулирање на температурата во комбинациите на фрижидер-замрзнувач во преградата на фрижидерот и замрзнувачот. Притоа, меѓу деловите за ладење и замрзнување не настанува никаква размена на воздухот. Со тоа се спречува ширењето на миризбите и сушењето на складираната храна.

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

SuperCool

SuperCool

За брзо ладење на свежо складираната храна SuperCool создава поголеми ладни резерви. При намалување на +2°C во делот за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

Аларм за температура

Аларм за температура

Алармот за температура моментално оптички и акустично известува за несакани температурни отстапувања, на пример со отворена врата или по прекин на електричната енергија.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Технички податоци

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost
GTIN 9005382233450
Класа на енергетска ефикасност A++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,881 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 322 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 43 dB
Вкупен нето капацитет 471 l
Фрижидер 357 l
оттаму BioFresh 68 l
Замрзнувач 114 l
Вкупен бруто капацитет 585 l
Фрижидер 402 l
оттаму BioFresh 73 l
Замрзнувач 183 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A 189,4 W
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 203,9 / 91,0 / 61,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.125,0 / 966,0 / 750,0 mm
Тежина (без пакување) 166,00 kg
Тежина (со пакување) 178,00 kg
Управување MagicEye со дигитален приказ на температура
Позиција зад вратата
Работење Електроника на допир
Индивидуални Температурни зони 2
Температурни зони 3
Приказ на температурата Дел за ладење и за замрзнување
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм на врата на дел за ладење акустично
Аларм на врата на преграда на замрзнувач акустично
Заклучување за деца
SuperCool
SuperFrost управуван според количина
HolidayMode
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
SmartDeviceBox
0° фиока * BioFresh
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување LED-светлосен столб и LED-осветлување на горниот дел
Број на полиците во делот за ладење 4
оттаму прилагодив по висина 3
разделиво 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Полица за шишиња
Дизајн на внатрешни полици на врата Премиум GlassLine
Број на полици за шишиња 2
Број на полици за конзерви 4
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на BioFresh сефови 2
се извлекува на телескопските шини
DrySafe 0
вклучувајќи употреба како Dry или HydroSafe 2
со осветлување LED-осветлување
BioFresh-Plus
Број на садови за овошје/зеленчук 0
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
со осветлување LED
NoFrost
Sternekennzeichen 4
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Lagerzeit bei Störung 45 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 11 kg
Фиоки во делот за замрзнување 2
оттаму на телескопските механизми 2
Материјал на полици на преграда на замрзнувач Пластика
VarioSpace
Осветлување LED-осветлување
Акумулатори за ладење 0
Сад за коцки мраз 0
IceMaker
Производство на коцки мраз за 24 h 1,3 kg / 24h
Место за коцки мраз 2,7 kg
Филтри за вода
FrostSafe-систем
Полици за замрзнување 0
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата Не’рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Рачка Цврста алуминиумска рачка
Стопирач за врата фиксно на лева страна/фиксно на десна страна
Transportrollen hinten
Transportgriffe hinten
Вметнато преку предната вентилација
BioFresh: одговара на преградата за разладување, според DIN EN ISO 15502 (германско издание)

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 988117000

Арт. бр. 743829800

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 903301400

Арт. бр. 903301600

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 704336301

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 988122700

Награди

reddot Award

reddot Award

Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.