CFd 2085 Plus Сандак за длабоко замрзнување

Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 82,5 / 125,5 / 70,9 cm
Вкупна зафатнина 248 l
FrostProtect
SoftSystem

SmartFrost

SmartFrost

Со SmartFrost, заледувањето на внатрешноста и храната е значително намалено. Од таа причина, одмрзнувањето е потребно во помал број на случаи. Внатрешните ѕидови се мазни и лесни за чистење. Испарувачот обвиткан со пена обезбедува висока енергетска ефикасност и рамномерно ладење.

StopFrost

StopFrost

StopFrost иновацијата нуди две клучни предности: Заледувањето на преградата за замрзнување и храната е значително намалено па има помала потреба за одмрзнување. Покрај тоа, со StopFrost системот, по отворање и затворање на капакот на сандакот нема повеќе негативен притисок. Замрзнувачот може лесно да се отвори во секое време.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9550000031029
Вкупна зафатнина * 248 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Класа на енергетска ефикасност D
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,463 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 162 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 33 dB
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 82,5 / 125,5 / 70,9 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 849,0 / 1.263,0 / 720,0 mm
Тежина (без пакување) 60,40 kg
Тежина (со пакување) 65,50 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Работење Копчиња
Индивидуални Температурни зони 1
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
Меко затворање SoftSystem
SoftSystem
FrostProtect
Време на одложување поради дефект ГС ** 50,00 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС ** 10,00 kg / 24h
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење SmartFrost
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Акумулатори за ладење 1
Висечки кошници 3
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 4
Tauwasserablauf
Дизајн на врата
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Вдлабната рачка
Волумен на прегради за замрзнување 248 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 248,0 l
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
** 
Вредност според глобален стандард (ГС)

Арт. бр. 988125900

Арт. бр. 743139300

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.